Ford Focus Mk2 (2) Solidna i fachowa usługa. Dobry kontakt z szefem. Zderzak wygląda jak nowy.... Rafał Auto Serwis Kokoszkowy (1) Audi A8 4.2 tdi. Po diagnozie w naszym warsztacie zlecona naprawa sprzęgła... autoserwis@autoserw.pl serwis (2) Może sprzedaż im idzie bo za to prowizja ale jeżeli kiedyś ktoś będzie chciał... klient Kia ceed`s
Polecam! Uczciwy mechanik ! (1) Szybko, solidnie, dobre ceny,miła obsługa. Wyceny wstępnej dokonano przez... Zadowolona klientka Rzetelność (1) Nie po raz pierwszy skorzystałam z usług jaxa auto i jak zawsze usługa, tym... Jolanta Person Miło, rzeczowo i profesjonalnie (1) Szczerze polecam! Radoslaw Nowe Auto (1) Fajny klimat obsługi. Dobra cena. Polecam firmę Marek świetna obsługa (1) bardzo szybka i sprawna transakcja,dobry kontakt ze sprzedającym,który... Klaudia Super! (1) Super obsługa, szybko, dobry kontakt, polecam. Agnieszka Renault Twingo (1) Super warsztat, szybka i profesjonalna obsługa. Krótkie terminy oczekiwania.... Jurek Warsztat godny polecenia (1) Jakość usług na najwyższym poziomie. Rzetelność, przejrzystość oferty,... Robert Polecam, wszystko super (1) Wszystko na 5+. Polecam też na długoterminowy wynajem. Kasia Polecam (1) Zdecydowanie polecam wypożyczalnie samochodów Fleet Center w Trójmieście.... Robert Serdecznie polecam! (1) Profesjonalne podejście do wynajmu aut dla osób prywatnych. Panowie wywiązują... Remigiusz polecam! (1) wiele razy kupowałem tutaj części zamienne do mojego samochodu. Muszę... Paweł Jestem zadowolony (1) Jestem zadowolony z wykonanej tutaj naprawy powypadkowej mojego samochodu,... Tomasz Lorek Opel Astra kombi (1) Odebrałem dziś autko warsztat jest super przeszło moje oczekiwania zrobiony... Mariusz Baranowski Odradzam (2) Ogolnie nie polecam , cenowo drogo w porownaniu do innych serwisow a i... Pawel NIE POLECAM (2) Bylam w warsztacie wymienic opony na letnie. Cena kosmiczna - 120 zł, ale... Joanna Naprawa (1) Wymiana wahaczy,amortyzatorów oraz naprawa układu hamulcowego. Wszystko w... Piotrek rabek