Audi A5 (1) Warsztat godny polecenia. Zlecone naprawy wykonane rzetelnie i szybko.... Michał Pierwszy najem (1) Witajcie, bardzo profesjonalne podejście do klienta, wszystko jasno... Sobieszko Marian Super serwis tylko do nich (1) Po przenosinach nadal trzymają poziom . Ostatnio wymieniali mi uszczelkę pod... janisz
Warsztat godny polecenia. (1) Korzystam z usług Auto-Gaz Pana Stanisława Buczka od ubiegłego roku. Jestem... Elżbieta Zdecydowanie Polecam hamownie (1) Jako jedyni potrafili na prawdę dobrze wystroić Skode Silnik 1.4 TSI Piotr Polecam ! (1) Szybko sprawnie i profesjonalnie i przemiła obsługa Żaneta Nie wiedziałam, że mycie może tyle zmienić w wyglądzie samochodu (1) Mój mąż kazał mi pojechać na ul. Lubowidzka 41 do Motospa na usługę mycia i... Katarzyna Europak (1) Szybko, dobrze, skutecznie. Miła obsługa polecam! Hnery Zakup samochodu Suzuki (1) Konkretnie, szybko i przyjemnie. Polecam Klientka Fiat bravo II (1) Szybko, profesjonalnie. Polecam ten warsztat. Marek Dobry warsztat (1) Polecam . Byłem pierwszy raz , fachowa obsługa , widać że Panowie znają się... Piotr Polecam (1) Super auto zawsze zrobione na medal ceramika na mojej m2 polozona fachowo... Fan bmw 100% pozytyw (1) Sympatyczna i mega profesjonalna obsługa. Wykonanie przyciemnienia szyb... Abel Polecam, tanio i solidnie (1) Bardzo fachowa pomoc drogowa, na pewno skorzystam z usług tej Lawety. Beatrycze Świetny salony sprzedaży (1) We wrześniu odebrałam swoje nowe Suzuki Baleno. Świetne auto za... bablara Dobra usluga w dobrej cenie. (2) Dokladnie jak w tytule. Auto przygotowane doskonale do sesji zdjeciowej przed... Adam Naprawdę solidna firma - korzystam od lat i polecam. (1) Fachowo, kulturalnie i dość terminowo (możliwe obsuwy o kilka godzin) z dość... Lolek Dla mnie bajka (1) Po czyszczeniu dopiero widać jakie ładne auto posiadam Woj Auto jak nowe (1) Dzięki Marcinowi moje 20letnie auto dostało nowe życie! Polecam Piotr Fajna nowa myjnia (1) Jestem zadowolony z usług Szymon