Polecam ten serwis (1) Robiono w mojej Hondzie roczną obsługę techniczną i jestem bardzo zadowolony... Henryk Polecam (1) Miła obsługa auto porządnie umyte i wysprzątane Marek Renault grande Espace (1) Korzystam z usług warsztatu od ponad trzech lat, począwszy od założenia... Sebastian
Ok (1) Oj tak, Ring to jest klasa sama w sobie - sprawdzony warsztat i świetna... Damięcki Profesjonalne i rzetelne wykonanie pomocy drogowej (1) Korzystałam z pomocy drogowej Pana Sebastiana na trasie Sopot-Gdynia Pogorze... Iwona Godni polecenia (1) Korzystałem z usług tej firmy. Ogólnie jestem zadowolony. Czas oczekiwania... Bronek bezczelni (1) Wykonali prostą usługę i byłoby OK, ale zmienili bez uzgodnienia ze mną ramki... Smyk szybko i konkretnie (1) Trochę się błądzi przy dojezdzie, ale tak jest ok. Szybko i na temat. To lubie cypisek Najlepszy sklep w Trójmieście! (1) Profesionalna obsługa, naprawdę znają się na rzeczy i zawsze chętnie doradzą.... Robert Pełen profesjonalizm (1) Sklep niedawno otwarty, ale tego Pana za ladą, to znam z poprzedniej firmy.... Michał K. Śmiech (1) zdecydowanie odradzam. Załatanie dziury po klasycznym gwoździu z... Broneck Warsztat elektryczny przez duże "E" (1) Z usług warsztatu korzystałem już kilkakrotnie i zawsze byłem bardzo... Radek Nowa Vitara FL (1) W konkurencyjnej cenie napęd 4x4 i mnówstwo systemów bezpieczeństwa... Krzysztof Szybko i solidnie (1) Miałam do naprawy elektronikę - pilnie. Zajechałem do zakładu bez umawiania... Kobieta Polecam ! (1) Przede wszystkim znakomita, profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo. Do tego... Anna Pełna profesja (1) Nie pierwszy raz wymieniałem opony, korzystalem z wielu zakladow... Klient Przemila obsługa :) (1) Bardzo dziękuje za przemiłą obsługę przy zakupie samochodu. Dziękuje Panu... Iza Pomocna ekipa (1) Obsługa wysłuchała moich potrzeb, doradziła i rzetelnie przedstawiła... Robert Polecam (1) Obsługa oraz wybór na najwyższym poziomie. Bardzo dobbre podejscie w... Przemek Polecam (1) Konkretnie, profesjonalnie. Dobre godziny otwarcia. Dobre ceny. Można płacić... Grzesiek