Jeden z najlepszych sklepów! (1) Jeden z najlepszych sklepów z kosmetykami i akcesoriami do aut! Pan Radek to... Rafał polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Panowie mechachanicy znają się na swoim... Magda Powtórz kilka razy w czym jest problem a i tak się tym nie zajmą! (1) Marnowanie czasu i kasy Peugeot
Wymiana kół. (1) Terminowo, profesjonalnie i szybko. Elastyczne podejście do klienta. Przemek Dobry warsztat (1) Naprawa linki od ręcznego,regeneracja mechanizmu ,trafna diagnoza,AUDI A 4 ,... Jacek Sprawnie , z głową, w przyzwoitej cenie. (1) Ekipa bardzo sensowna , myślą o wygodzie , drobne udogodnienia traktują... Aero Samochód jak nowy (1) Tak czysty samochód miałam chyba w dniu zakupi! Pachnie w nim tak, ze nie... Asia AUDI Q5 (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu szybka diagnoza i usunięcie usterki... Adam Wiesiek-Rosół (1) Bardzo solidny i godny polecenia warsztat. Jestem bardzo zadowolony z jakości... Wiesiek Super obsługa (1) Długo zastanawiałem się na jaki samochód wymienić moją Skodę. Jako, że... Robert Serdecznie polecam! (1) Bardzo miła i profesjonala obsługa. Każdego traktują indywidualnie. Potrafią... katarzyna Polecam! (1) Zdecydowanie na TAK, zdecydowanie polecam! Niewiarygodne jest to że autko... Anna Staniak Suzuki Vitara (1) Właśnie kupiłam śliczną, czarną Vitarę w tym salonie. Opiekował się mną Pan... Aleksandra super (1) profesjonalni, pomocni i sympatyczni pracownicy - polecam!!! Kasia 200zł za wymiane opon na zimowe (2) Pojechalem do Ponti na wymiane opon w samochodzie Chrysler Town&Country.... Grzegorz Do momentu odbioru auta ok, a potem.. (1) Do momentu odebrania auta wszystko było wzorowo. Jednak niemiła niespodzianka... Krzysztof Obsługa (1) Polecam salon a w szczególności Pana Piotra, który z cierpliwością i... Patrycja Ignorancja klienta (1) Samochód odebrany nowy z salonu z usterką, którą serwis ignoruje, brak... Tomasz zakup auta (1) Polecam, zakup 4 auta w tym Motor Centrum, tym razem u Pani Iwony, która... wojtek jestem na TAK (1) do "różowego domku" na ul. Kielnieńskiej jeżdzę od wielu, wielu lat. Fajna,... rafał