Najlepsi (1) Panowie to istni magicy. Przyszedłem z problemem, którego nie mogli inni... Grzegorz Bardzo zadowolony (1) Witajcie. W dniu wczorajszym zrobiłem roczny przegląd pojazdu. Nigdy nie... Michał Wróblewski naprawa zamku do maski chevrolet spark (1) Nie domykał się zamek od przedniej maski. W warsztacie Auto-klar stwierdzili,... Agnieszka
Dobry mechanik (1) Świetny kontakt. Bardzo szybka naprawa w dobrej cenie. Polecam. Łukasz Naprawa mercedesa (1) Ten pan ma złote rece jezeli chodzi o naprawe wgniecen, czas naprawy i... W.Stasik Serdecznie polecam (1) Polecam serdecznie. Od przeszło 30 lat korzystam z usług tej firmy i nigdy... Paweł Domagalski Pozytywne wrażenie (1) Bardzo pozytywnie dla mnie. Sprawnie, dokładnie i przystępna cena. Łucja Wymiana opon (1) Polecam serwis kompetentna obluga , przestepne ceny i mila atmosfera Piotrek Kupno samochodu Suzuki Swift Sport (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupu samochodu w tym salonie. Bardzo... Tomasz Stawiarski Podziękowania (2) Super obsługa. Konkretnie, miło i solidnie. Szef jest bardzo miły i uczciwy... Jerzy Szybka wymiana żarówki (2) Zawsze wyjeżdżam od nich zadowolony. Co ma być zrobione to jest zrobione.... Mateusz Białas usługa lakiernicza (1) Lakierowanie błotnika po kolizji wykonane bez zarzutu i na czas. Oddany... Agnieszka Nie polecam. Bardzo drogo!! (1) Uwaga, Bardzo drogo, w moim przypadku za wymianę przewodów hamulcowych... Darek Słaba jakość za tę cenę (1) Usługa mycia i sprzątania za 95 zł wykonana bardzo niedokładnie to... Sylwia Uwaga (1) Wspomne jak pierwszy raz cię ujżałem miałeś śmieszną czarną czapeczkę z... Uwaga (1) Mało znaczący zakładzik ten mądrala Ratajczak do zabicia mówi cene kosmiczną... ja Polecam (2) Polecam użytkownikom Dacia. Poprawiali ustawienie rozrządu po niefachowej... M.T. Rewelacja - dostawczak (2) W reno Max naprawiam od długiego czasu swoje 3 dostawcze mastery. Po kilku... Radek super obsluga (2) Bylem w piatek przed swietami,lubie tam przyjezdzac,obsluga fachowa,zrobione... maciej Polecam serwis bo warto (2) Panowie Krzysztof i Marek, można na Was i Waszych mechaników liczyć! Bez... Krzysztof Owczarek