Polecam ! Fachowo i expresowo! (2) Zdecydowanie polecam. Profesjonalna obsługa, miła atmosfera, terminowość :) Michał Super Warsztat (2) Auto Opel Vivaro (Renault Trafic) stracił moc oraz zapaliła się kontrolka AIR... Norbert P najlepszy warsztat (2) Cała moja rodzina naprawia auta w Reno-max, są naprawdę najlepsi. Ostatnio... Ewa Ż.
Polecam (2) Szybka i skuteczna naprawa. M M Polecam (2) Chłopaki z reno maxu obsługują moje dwie renówki od ponad 5-ciu lat. Zawsze... Piotr Super (2) Serwis na 10 gwiazdek ! Dziś to rzadkość w branży. anowak9991@gmail.com Koła (1) Wymieniałem opony w kilku samochodach i polecam. Marek Świetna Pomoc Drogowa. (1) Korzystałem z pomocy drogowej P. Złomka kilka razy i muszę powiedzieć że jest... Michał.G Polecam (1) Polecam!!! Przyjechałem w zamiarem kupna akumulatora znalezionego na... Tadeusz Czyste auto w godzinkę (1) Ekspresowe tempo Panów z myjni mnie zaskoczyło. PRosiłam że zależy mi na... Michalina Nie polecam (1) Proponuję dobrze się zastanowić przed zleceniem naprawy auta w tej niby... Maks Malowanie ramy rowerowej (1) Polecam dobra robota. Teraz mój stary rower wygląda jak nówka. Jedynie... Volodymyr Bardzo polecam! (1) Polecam warsztat Partsclub! Najlepsza ekipa! W dniu naszego ślub (chwile... Dorota Polecam!!! (1) Szybka i bardzo miła, uśmiechnięta obsługa. Auta sprawne i zadbane. Wszystko... Ewa Polecam (1) Bardzo szybko i profesjonalnie Daniel Bardzo polecam !!! (1) Byłem bardzo mile i pozytywnie zaskoczony tak podejściem do klienta jak... sztefla polecam (1) Korzystam z usług kilka lat i jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie,... Magda Nie polecam (1) nie polecam!! Proponuje przed zostawieniem samochodu zrobic zdjecia karoseri... Damian Auto jak nowe (1) Bardzo polecam, auto odświeżone wygląde jak nowe! Maciek Poleca (1) Auto posiada wszystko co trzeba, a cena bardzo przystępna Helena