Naprawa radia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług warsztatu i pozdrawiam przystojnego Pana... Fiat Zawsze na nich polegam, jak na Zawiszy (1) Jestem stałym klientem, od lat, z trzecim autem u nich naprawianym. Serwis... Marek Rondo Polecam (1) Sprzedali moj samochod wiec wystawiam plusa jak obiecalem. Polecam. Robert
Diagnostyka komputerowa (1) Komunikat komputera samochodowego: "wymagany pilny serwis silnika". Podczas... Piotr Dobry mechanik (1) Zdecydowanie polecam , kilkukrotnie podstawiałem tam moje auta, rzetelne... Rafał www.autoliga24.pl (1) Polecam, bezproblemowo. www.autoliga24.pl Miłosz Auto niespodzianka (1) Przestrzegam przed tym komisem, mimo że jest to komis moich, byłych już... AutoNiespodzianka Duża moc za małe pieniądze! (2) Po dobie użytkowania zamontowanego w VTechu Powerboxa ciągle nie chce mi się... M.N. Rozczarowany (2) Witam .Oddając samochód z rana do końca dnia nie zdiagnozować... jan Polecam ! (1) Profesjonalnie, szybko, jakość lakierowania 10/10 polecam . Ford mustang Zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm! Samochód wewnątrz lśni. Beżowe skóry odzyskały... Lidia tragedia (1) najgorszy serwis w jakim zdarzyło mi się zostawić auto; po przeglądzie... Adam Powinni się nazywać Januszex (1) Chamska i prostacka obsługa tylko czeka, żeby się awanturować (najwidoczniej... Tumulec alufelgi audi A4 (1) Ostatnio, również jak kolega, dałem felgi do renowacji i jestem zadowolony z... Tomek super usługa (1) super usługa, polecam kazdemu LS Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z efektu. Usunięcie rys i powłoka ceramiczna, połysk... PablM Zadowolony (1) Już parę razy naprawiałem auto w tym warsztacie i naprawdę muszę przyznać... Zadwolony Profesionalnie (1) Profesjonalna obsługa, szeroki asortyment. Sprawdzone samochody z gwarancją.... Jakub Myjnia godna polecenia (1) Co mogę powiedzieć - myjnia godna polecenia. Jestem bardzo zadowolona. Mycie... Basia biora wszystko i maja warsztat ktory nawet w sobote wieczorem pomogli (1) wczoraj wieczorem z rodzinka na pokladzie mielismy awarie w tzy godziny... teodor