opinia (1) Polecam wypożyczalnie samochodów Baltic Cars .Obsługa na wysokim poziomie... jacek Polerka (1) Fajne miejsce autko zrobione szybko w porównaniu jak porysowane było.... Andrzej Profesjonalnie (1) Profesjonalna obsługa, szybki dojazd na miejsce. Pan Damian był bardzo... Dana
Kupno (1) Gorąco polecam salon.Pan Andrzej najlepszy sprzedający, bardzo miła i szybka... Henryk super lakiernik - gorąco polecam (1) Namiar na Auto Service Stanley otrzymałem od kolegi i nie zawiodłem się -... Krzysiek Nie kupujcie aut od niego ! (1) Jak będziecie chcieli kupić auto od tego sprzedawcy bierzcie ze sobą gościa... XXX najlepsze miejsce do wymiany opon w Gdańsko (1) Ceny bardzo przystępne, obsługa rewelacyjna. Odkąd odkryłam to miejsce to już... Agata Bardzo droga naprawa tylnych zacisków hamulcowych. (2) Pan w serwisie zareagował szybko, zaproponował naprawę w ciągu 2 dni.... Rysiek Super (1) Wszystko jak zawsze super, autko czyste, sprawne, Panowie zawsze... Iwona skoda octavia (1) witam wszystkich czytających tą opinię , która oczywiście jest bardzo... Cezary Od. (1) Czas oczekiwania taki ze zdążyłem przyzwyczaić się do tramwaju /: Bartosz Totalna masakra ! (1) Stanowczo odradzam. Cena z kosmosu, ciężko im powiedzieć co zostało zrobione... Bartosz nie polecam!!! (1) Oczekiwanie na naprawę ponad dwa miesiące, naprawa powinna zając od trzech do... Marcin Warsztat godny polecenia (1) Witam wielokrotnie naprawiałem elektronikę u pana Marka dotyczy Passata B5... Andrzej Wszystko ok (1) Porzadna firma, bez naciągania - przyjemny personel. Jurek Polecam w 100% (1) Korzystam z usług Inter-auto od kilku lat, ale dopiero teraz postanowiłem... Grzesiek Wycieraczki :( (1) Witam ! Dzisiaj miałam niemiłą przygodę z awarią wycieraczek w moim autku.... Hania Mycie, woskowanie i pranie tapicerki (1) Rewelacja. Oddałem auto do wymycia z opcją woskowania i wyprania tapicerki.... Piotr Wysocki wp motors - zmieniliśmy się dla państwa (1) Z radością informujemy iż zakończyliśmy kilkumiesięczną modernizację naszej... Paweł Michalik ok (1) polecam, super obsługa tomasz