volswagen passat (1) Jestem bardzo zadowolony z naprawy automatycznej skrzyni biegów w moim... Krzysztof Zdecydowanie polecam! (1) Na warsztat chłopaków trafiłem przez przypadek wyszukując Mercar w... Jakub Najlepsza firma na wybrzezu. (1) Najszybciej załatwiający formalnosci,najtansi,po prostu najlepsi. as auto
Przeglad okresowy (1) Jakosc obslugi i uslugi bez uwag.Czas i termin wykonania uslugi bez... Zdzislaw Rimon-Lipinski Solidn myjnia (1) Dlugo po odebraniu samochodu zastanawilam się czy to moj? Idealnie... ASX Polecam warsztat na stałe (1) Polecam warsztat, samochód toyota corolla po stłuczce lepszy od nowego. Warto... Joanna Zakup nowego pojazdu z oddaniem w rozliczeniu własnego (1) To pierwszy Hyundai w mojej rodzinie, więc salon nie był mi znany. Obsługę -... Karolina Kupiłam Suzuki (1) Kupiłam Suzuki Vitara. To już kolejny zakup w tym salonie i od tego samego... Lidia K. BMW 540i (1) Takiego rabatu nikt nie wynegocjował. Polecam! Maciej Klient i20 (1) Chcialem pochwalić obsługę salonu. Zdecydowalem się na nowy samochód . Bardzo... Klient i20 Regeneracja rozrusznika (1) Nie polecam. Naprawa nie dość że nieskuteczna to wykonana z używanych części... Niezadowolony klient Tak dobrą i uczciwą robotę trzeba pochwalić :) (2) Koszmar kierowcy stał się moim udziałem :( znaczy uszczelka pod głowicą... Kaśka Zadowolona klientka :) (1) Super odpowiedzialna, konkretna firma. Autko zawsze jest na czas, a... K. Matusewicz Najlepszy tego typu serwis w trójmieście! (1) Samochód stracił ładowanie. Pierwszy telefon do tego zakładu i zaproszenie na... Zadowolony właściciel srebrnego Bardzo dobra wulkanizacja ,obsługa !!!!! (1) Bardzo dobry zakład wulkanizacyjny,szybka ,miła obsługa połączona z super... Marta polecam (1) Polecam i będę polecać każdemu Salon Hyundai w Gdańsku. W sierpniu kupiłam... Marta B. Salon godny polecenia (1) Witam, kilka tygodni temu zostałam właścicielem pierwszego w moim życiu... Zadowolona polecam (1) Profesjonalne podejście do klienta i fachowe doradztwo. Zakupiłam auto, które... BEATA Polecam (1) Zakupiłem w czerwcu tego roku samochód używany w firmie Margo. Jestem bardzo... Klient Tucson FL (1) Zakupiłem Tucsona w tym salonie, otrzymałem fachową pomoc w doborze silnika... reto