Nieprofesjonalnie i nierzetelnie (1) Na uszczelkę do silnika musiałem czekać ponad tydzień oraz sam musiałem... Łukasz Zadowolony z zakupu (1) W salonie Margo w Gdańsku kupiłem Tucsona, jestem bardzo zadowolony zarówno z... Jakub Naprawa centralnego zamka (1) Naprawa wykonana bardzo profesjonalnie i szybko. Do tego przystępnie cenowo.... Maciej
Szybki odzew kierowcy po zgłoszeniu i w ciogu godziny moje auto stało już pod warsztatem. (1) Bardzo rzetelna firma oraz pomoc Magda trochę drogo lecz solidnie. (1) Kontakt w porządku, w terminie był mały poślizg ale kilka h tylko więc nie... Tom serwis (1) Nie pierwsza i nie ostatnia wizyta w tym warsztacie,Rzeczowo,fachowo i... robert Zakup nowego auta. (1) Czy ktoś na forum kupując nowe auto nie miał wpisanego do umowy terminu... Germanic_Maximus Polecam (1) Jeżdżę tam od wielu lat i jeszcze się nie zawiodłem. Czasem są nowi ludzie,... Hubert Super! (1) Polecam mondeo, świetny kontakt z klientem. Przemek Dobrze wykonana praca :) (1) Serwis, prowadzony przez młodego właściciela. Bardzo dobra komunikacja z... Mateusz Lepiej nie mogłam trafić (1) Auto zostało zabrane lawetą z miejsca kolizji, w moment załatwione i... Monika Polecam (1) Bardzo dobry zakład i profesjonalne podejście do klienta. Fachowcy są bardzo... Andrzej Grzybowski Wszystko ok! (1) Oklejenie wykonane fachowo, zgodnie z projektem i w dobrej cenie :) Bartek Przegląd przed zima + wymiana opon (1) wszystko sprawdzone ,opony wymienione szybko sprawnie isolidnie Andrew Opinia na temat Nissan PROMotor (1) Oceniam bardzo wysoko jakość obsługi i czas realizacji naprawy gwarancyjnej... A.Bujalski Polecam, bo warto! (1) Serwis za każdym razem wzorowo wywiązywał się z prac. Usterki były usuwane w... Jacek Citroen C 3 (1) Wraz z żoną kupliśmy w tym salonie nową C3 i jesteśmy bardzo zadowoleni z... W.Wesenberg Usługa lakiernicza (1) W dniu dzisiejszym odebrałem auto z lakierni. Auto zrobione naprawdę... T.N. Polecam ten sklep (1) Obsługa wzorowa, części od ręki. Gorąco polecam. Adam Polecam (1) Polecam! Auto polakierowane bardzo dokładnie, tanio i dobrze. Miła atmosfera,... Ewelina