Super super super (1) Jeździłem po wielu warsztatach , wydałem masę pieniędzy, a tu szybko,... Daniel Szczerze polecam (1) Do właściciela firmy trafiłem poprzez ogłoszenie na ogólnopolskim portalu.... Krzysztof Salon (1) Miesiąc temu byłam zorientować się w celu zakupu samochodu. W moim skromnym... Dominika
Polecam (2) Najlepszy Autodetailing w okolicy. Kilka firm świadczyło mi usługi ale... Janusz Szybko i konkretnie (1) Szybka i fachowa obsługa. Samochód poczekał 2 dni w kolejce do "kanału", jak... Tomek Zawsze naprawili (1) Jestem od kilku lat stały klientem. Nigdy nie zdarzyło się, bym miał problemy... Eugeniusz Cześć wszystkim! (1) Wpisujemy się tutaj, ponieważ chcemy przestrzec wszystkich przyszłych... Niezadowoleni!!! Polecam (1) Korzystałem dziś po raz drugi z usług myjni. W ubiegłym roku generalne... Roman Mazda (1) Kupilem mazde 6 .auto mialo byc bezwypadkowe .mechanik stwierdzil ze silnik... Cit c 4 (1) Kupilam auto za 40000 tys. Niestety auto bylo felerne .po tygodniu siadla... fachowo i rzetelnie (1) korzystałam po raz kolejny z usługi pranie tapicerki; tapicerka skórzana... Małgorzata przygotowanie samochodu dla młodej pary (2) Samochód wyczyszczony wewnątrz że wyglądał jak odebrany od dilera zaraz po... Tadeusz Fajne chłopaki! (1) Chłopaki bez problemu naprawili usterkę po godzinach pracy, z uśmiechem na... Marta Kolejny raz jest super (2) Korzystałam z usług myjni po raz 3 lub 4 i jakość bez zarzutu jak zawsze. Tym... Joanna 500x (1) Nowy 500x przetestowany. piękno i funkcjonalność w jednym. Polecam wszystkim !!! Sara Rewelacja (1) Skorzystałem z serwisu i jestem zachwycony. Podejście i zaangażowanie... Krzysztof naprawa zderzaka (1) Byłem tam po raz pierwszy. Usługa wykonana bardzo dobrze, szybko i sprawnie.... Krzysztof Fachowo i sprawnie (1) regularnie korzystam z serwisu i moge poswiadczyc, ze obsluga do kazdego... Lucy OK (1) Zrobili mi samochód dość sprawnie, trochę zaskoczyła mnie cena, ale właściwie... Kamillo Mk (1) Należy wziąć dużą poprawkę na ten warsztat. Samochód był robiony z... Mk