Polecam (1) Byłem tu już któryś raz i za każdym razem wyjeżdżam zadowolony. Polecam za... MARTA Szybko i fachowo (1) Części na telefon dostępne od ręki - robota w kilka minut Łukasz Piotr (1) Postanowiłem napisać opinię ponieważ bardzo rzadko się zdarza, że firma tak... Piotr
Warsztat więcej niż ok (1) Warsztat do, którego chce się wracać z problemami. Pomimo napiętych... Ewa same superlatywy (1) ostatnio kilkukrotnie korzystalem z pomocy tej firmy - najpierw prostowanie... as e46 (1) Dzisiaj mija rok od kiedy kupilem moje autko u pana Darka jestem z tego... Krzysztof Bez problemów (1) Od kilku lat regularnie robiony coroczny przegląd. Szybko, sprawnie,... bart Naprawa klimatyzacji (1) Mieszkam za Pruszczem Gdańskim, czyli mam do tego serwisu daleko, ale mimo to... Daniel Dobry punkt w metropoli (1) czesto jak jade na zakupy do metropoli to tam zajezdzam., bardzo mila... Elvira Polecam (1) Wszystko wykonane bardzo solidnie i tanio Mateusz potencjalny klient (1) dlaczego pracownicy przy stanowisku = sprzedaż nowych aut= jedzą ? czyżby nie... RAAM Geometria u Pana Damiana - Najlepsza w Gdańsku (1) Serdecznie i z czystym sumieniem mogę polecić. ...Mówiłam, że pochwalę ;) Michalina Serwis i diagnostyka na najwyższym poziomie. (1) Polecam ten serwis głównie ze względu na jakość i terminowość usług oraz... Mateusz Orłowski polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z usług serwisu z Wejherowa. Auto wygląda jak nowe.... danielbda Uratowana (1) Uratowaliście mi auto po wakacyjnych wojażach. Fajnie, szybko i porządnie. Justyna Porządnie (1) Zwykle wole sam zajmować się swoim autem, ale sytuacja mnie zmusiła i... Igor polecam usługi firmy Baltic Cars (1) 4 lata temu wynająłem busa - sprawdził się. Od marca do końca sierpnia... Marek Seweryński Polecam (1) Chcialam bardzo serdecznie podziekowac za bardzo fachowa robote jaka zostala... Marta Naprawa serwisowa zgodna z oczekiwaniami (1) Jako użytkownik nowego peugeota 308 zmagałem się z usterką polegającą na... Piotr Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa, trafiłem tam pierwszy raz przez znajomego i w... Sławek