Warsztat godny polecenia (1) Polecam ten warsztat posiadaczom francuzów. Jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Michał Zadowolony (1) Polecam tego mechanika. Przerabialem już wiele napraw i często trzeba walczyc... Mazda Wszystko ok (1) Kuzynka wielokrotnie opowiadała, że korzysta z usług tej firmy, postanowiłam... Jakub
nie polecam !!!!!! (1) Ceny wymyśla na poczekaniu, ani razu nie dostałem auta które było zamówione.... Kamil Dobre (1) Usterka samochodu została naprawiona szybko, w porównaniu do innych... Alicja Nie Polecam!!!!! (1) Omijajcie jak najdalej!! Nie będę się rozpisywał to jakaś porażka..chcesz... Mirek Najwyższa jakość obsługi ! (2) Naprawa powypadkowa mojej HONDY (blacharka, lakier) została wykonana... Władysław Naprawili i pomogli. Polecam na kłopoty! (1) Pozdrawiam Panów z MotoCave! Dwa tygodnie temu miałam stłuczkę i cały tył... Paulina Polecam (1) Po stłuczce samochód został szybko i tanio naprawiony. Grzegorz Fachowo,szybko i rzetelnie.Polecam! (1) Przyjechałem do Alberta z dziurawą oponą.Pracownik warsztatu od ręki Mnie... Karol jest ok (1) jestem zadowolony z usługi. Jaa Polecam (1) Skorzystalem z uslug kontrolnych tego salonu z polecenia znajomego. Jestem... Igor Nelczak godny polecenie mechanik w Gdańsku (1) Szybka naprawa zderzaka i nadkola uszkodzonego po zderzeniu ze zwierzęciem po... Justyna naprawa samochodu (1) Dobry, profesjonalny warsztat. Naprawa samochodu wykonana szybko i sprawnie. Leszek Polecam (1) Jak najbardziej polecam ten warsztat. Mili panowie, sprawna i fachowa obsługa. Marta Skoda yeti wymiana szyby (1) Miałem wymienianą szybę w skodzie yeti i jestem bardzo zadowolony z ich pracy... Maciej Gorąco polecam (1) Szczerze mogę polecić zarówno sam warsztat jak i obsługę i mechaników.... klient Intermot dobry warsztat za niską cenę (1) oddałem auto do naprawy blacharskiej i dostałem samochód zastępczy na 4 dni Krzysztof Świetny warsztat (1) Oddałem auto dwa razy do zrobienia i dwa razy byłem bardzo zadowolony.... Tomek Fiesta polecam (2) wgnieciony zderzak audi 6, jestesmy bardzo zadowoleni dobra robota fachowo i... dariusz