Blacharnia-Lakiernia zdunek (1) Zderzak mojego samochodu wymagał naprawy lakierniczej. Usługa została... Sławek Iveco Daily (1) Fachowa obsługa bardzo krótki czas realizacji. Polecam Kuba Warsztat o wzorowym podejściu do problemu klienta (1) Zakupiłem w TUJKO nowe felgi i opony letnie. Po kilku tygodniach w moim aucie... Senior
bardzo niska jakość za wysoką cenę (1) naprawa powypadkowa została przeprowadzona w taki sposób, że lakier pękł po... tadeusz Super (1) Pranie tapicerki i czysCzenie wnetrza bardzo solidne- stodek teraz lsni i... As Dobry zakład (1) Wszystko dobrze-cena, termin wykonania, fachowcy widać, że obeznany. Aleksander bardzo dobry punkt (1) Znakomita obsługa pod każdym względem . Od kiedy zdecydowałem się na auto z... Zbigniew Ok (1) Obsługa, ceny i termin są godne polecenia Adrian NIE POLECAM (3) W październiku 2015r. odebrałem z salonu Hyundai i20 (po terminie umownym)... Mariusz 2 samochody lato 2018 (1) Wypożyczyłem od Baltic Cars 2 samochody latem 2018. Bardzo fachowa i... Dorian Dobry warsztat (1) Po wypadku mój samochód potrzebował usługi lakierniczej. Byłem zaskoczony... Wacław Polecam! (1) Jestem bardzo Zadowolona z wykonanej usługi. Dokładnie, równo,... Ania Super (1) Firma godna polecenia. Skorzystałam z polecenia brata i nie pożałowałam.... Julia Korzystna wypożyczalnia (1) Jestem bardzo zadowolony z ten wypozoczylani przylatujac do Gdańska na pewno... Przemek Polecam (1) Wielokrotnie korzystam z usług tej firmy. Mogę stwierdzić, że ceny są... Krzysiek 100% profesjonalizmu i zero stresu (1) Szybka solidna obsługa. Cena przystępna. Jurek Dobry warsztat. (1) Zawieszenie naprawione fachowo i szybko. Polecam! Adam Wszystko ok (1) Za każdym razem jest wszystko dobrze wykonane, wymienione części są zawsze... Magda Polecam , obsługa na medal (1) Jestem Bardzo zadowolona z obsługi , byłam na wymianie oleju i wszystkich... Stefania Nie polecam (3) Bajka kończy się wraz z zakupem pojazdu, jak tylko człowiek wyjedzie nowym... Polo