Stały klient (1) Właściciel ma dobre podejście do klienta, potrafi doradzić, widać pasje i... P Kupno samochodu używanego (1) W zeszłym miesiącu kupiłem w salonie JD Kulej przy ul. Chwaszczyńskiej w... Karol polecam (1) Wszystko w porządku, mogę śmiało polecić Janusz
1000% polecam! (1) Przy różnych diagnozach innych serwisów w ALWO postawiona prawidłowa diagnoza... Golf 6 Wodorowanie u Doktorka (1) Polecam z czystym sumieniem. 17-letni Diesel TDDi kopci zdecydowanie mniej,... Mirek Polecam (1) Usługa wykonana bardzo dobrze, szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt biura... Marek Gbur w obsłudze (1) Przyjechałem na tą stacje od razu po jej otwarciu. Zrobiła na mnie pozytywne... Dawid kolejne mistrzostwo świata - właściwie to chyba już złoty medal olimpijski (1) Jak zwykle - super, super, super. Pierwszą opinię po wykonanej usłudze... Agnieszka - mama Tosi Sprawna naprawa skrzyni biegów (3) Nawet nie pamiętam co dokładnie stało się ze skrzynią, ale przestały mi... MarioM.Cuomo Fajna sprawa (1) Moja tapicerka jest biała!!! Naprawdę, biała! A była szara. I to tak... Kalin Profesionalnie (1) Miałem robiony przegląd samochodu i opon oraz wymianę klocków w samochodzie.... Marcin polecam, polecam i jeszcze raz polecam !!! (1) Warsztat znalazłam przez internet, bo szukałam warsztatu, który oferuje... Janina Wielgoszyńska Skóra (1) Skóra w moim Jaguarze była stara i wymagała szczególnej opieki. Pracownicy... Kryst Perfekcyjna obsługa (1) Wszystko poszło gładko i sprawnie. Umówienie się na wizytę, znalezienie... Iwona Naprawa serwisowa toyota rav4 (1) Najlepszy serwis na Pomorzu . Usterkę z komputerem wykryli w pare chwil inny... Marek Nigdy więcej (3) Odpuszczę sobie czas oczekiwania na usługę - jest okres urlopowy, może... Olo Polecam (1) Pełen profesjonalizm-po wgniotkach nie ma śladu,dobry kontakt i niewygórowane... Agnes- Fenomen branży motoryzacyjnej w specyfikacji naprawa aut (1) Mam nadzieję, że nie przewróci się ani właścicielowi ani pracownikom w... Roman nie polecam!!! (1) nie polecam!!! Szczerze nie polecam naprawy powypadkowej w serwisie wp motors... HANNA Super (1) Bardzo rzetelna,szybka i profesjonalna obsługa klienta. Na wszystkie pytania... Nikola