Skup aut Trójmiasto (1) Nasza działalność interesuje się skupem samochodów na terenie aglomeracji... anchert Za drogo (1) Za zmianę opon, filtrów i oleju zarządali ode mnie ponad 500 zł. W każdym... Ostatni raz MS (1) Wymiana łożyska główki ramy, przewodów hamulcowych, ogólne okresowe... MS
zadowlona klientka (1) Na Pana Dariusza trafiłam z polecenia. Zamówiłam auto do firmy - Peugeot... Ola Jakość do ceny 10/10 (1) Jestem mega zadowolona z prania tapicerki. Bardzo dokładnie ją wyprali,... Marlena Naprawa klimatyzacji (1) Dopiero w tym warsztacie naprawiono mi klimatyzację. W innych warsztatach nie... Małgorzata I recommend! (1) Good and honest attitude. Great service! Affordable prices. In the next trip... Anton Polecam warsztat Rocars (1) Od kilku lat oddaje do naprawy tam swoje auto. Jestem zadowolony. Passat Rozrząd ls400 V8 (1) Super!! Warsztat godny polecenia Michał Mirek-Ford Fiesta (1) Witam.Dwa miesiące borykałem się z problemem szarpania podczas dodawania... Ford Fiesta Polecam (1) Wszystko zrobione sprawnie, szybko, w przystępnej cenie, miłej obsłudze i w... Kamila Polecam (1) Solidna ekipa ,profesionalnie i wszystko na czas Piotr NAJLEPSZY SERWIS (1) Polecam wszystkim serwis Schewe na ul. Kartuskiej. W skrócie Gabriela Ł. Fachowcy na 100% (1) Fachowa obsługa, bez wciskania produktu którego nie chcesz. bardzo dobre... Krystian Polecam (1) Bardzo dobrzy fachowcy, sprawna naprawa. Naprawiam u nich swoje auta i... agata Dobry warsztat na Pustkach (1) Warsztat godny zaufania, rzetelny, przystępne ceny, miły personel. Polecam. Aleksandraalkowscy@wp.pl 100% zadowolenia kolejny raz (1) Mialem problem z czujnikami cofania i zamkiem centralnym w opel movano,... Damian dobry serwis (1) W końcu serwis który nie oszukuje swoich klientów! Mają świetny kontakt z... Paweł Omijajcie Salon Volvo Drywa w Gdańsku!!! (1) Jak nie widzą interesu, to są niesympatyczni, nie udzielą żadnych informacji... Karlos Panie Prezesie Zdunek... (1) Chciałbym wyrazić opinię o Panu Kamilu Lewaldzie Doradcy Serwisowemu z... Zbigniew R.