Wymiana opony (2) Sytuacja awaryjna, guz na kole ( moglam dojechac do wulkanizacji ale sie... Blondynka Porządna firma (1) Auto szybko i sprawnie wynajęte. Ceny niższe niż u konkurencji. Auto... Wladyslaw Użytkownik Argos2007 z Allegro - Potwierdzam, zakupy z Allegro przysyłają byle jak (2) U mnie produkt różnił się od tego na zdjęciach. Ten na zdjęciach dostałbym... wkurzony
Opinia (1) Witam, To nie jest reklama warsztatu tylko moja prywatna, bardzo dobry... Dominik Szybko (1) Wow, jestem zaskoczony. Zadzwoniłem i udało mi się umowic tego samego dnia a... Matt Godny polecenia warsztat !!! (1) Należy się pochwała dla ekipy warsztatu jak i dla miłego,konkretnego... Maria Najlepsi w miescie (1) Auto naprawione w ekspresowym tempie mimo że trzeba było zamówić potrzebna... Wojtek opinia klienta (1) Od lat korzystam z usług tego warsztatu. Fachowa i kompleksowa obsługa za... Bogusław Przy używanych niestety pracownicy ukrywaja historie (1) Bezwypadkowe auto po spisaniu VIN i sprawdzeniu w ASO okazuje sie mieć bardzo... Adam polecam (1) Skorzystalam z uslug Piast rok/dwa lata temu. Bardzo mila obsluga, nie bylo... Magda Super (1) Do pana Krzysztofa trafiłem przez przypadek, miałem dziurawy łącznik... Darek 5+ (1) Naprawdę jestem zaskoczony jak szeroka ofertę posiadacie. Pozbędziecie się... Tomasz Dobre ceny dla klienta za najlepszą jakość i obsługę (1) Korzystam z pomocy całego zespołu z właścicielem warsztatu na czele... Kwiatek Solidny warsztat z klimatem (1) Na początku czerwca umówiłem się na wymianę zestawu paska rozrządu w moim... Rafał Profesjonalizm (1) ford fiesta mk7, hamulce i olej - szybko, solidnie, cena akceptowalna bez... Roki Polecam (1) Profesjonalny i szybki serwis, fachowcy są uczciwi a naprawa solidnie... S. Naprawa po stłuczce - POLECAM (1) Zdecydowanie polecam ten zakład do napraw po wypadkach. Pan Jacek Choromański... Michał Zadowolony klient (1) Kupiłem auto w 2012 jeżdziłem 6 lat byłem zadowolony wymieniłem na nowe w... PIOTR Toyota Avensis. (2) Panowie podnieśli moc i usunęli dpf w moim aucie. Usługa wykonana w 6 godzin.... Tadek NAJLEPSZY WARSZTAT SAMOCHODOWY W T-MIEŚCIE (1) Najlepszy warsztat blacharsko lakierniczy w Trójmieście. Każdy pracownik tej... Leon