Wymiana pękniętej szyby. (1) Sprawa trwa trzy tygodnie i nie została załatwiona,w zeszłym tygodniu miała... Włodzimierz klient (1) Po długich poszukiwaniach samochodu trafiłem do pana Darka. Stan samochodu... jacek szału nie ma ... (1) opona naprawiona na chwile pół dnia opona trzymała ... udałem się na... polonez caro
Klima (1) Sprawnie i szybko. Miła obsługa. miho Gorąco polecam! (1) Samochód naprawiony po stłuczce z OC sprawcy. Ta profesjonalna firma... Magda nie polecam... (1) zdecydowanie nie polecam.!!! omijać szerokim łukiem no chyba ze chcecie na... juro Wszytko ok (1) Kilka razy juz bylem w tym serwisie passatem b7, zawsze dobrze zdiagnozowany,... Filip Fachowa obsluga i wysoka jakosc. (1) Polecam ten warsztat, mila i fachowa obsługa, zawsze znajdzie sie termin a... ona Poradzili sobie nawet z jedzeniem wgniecionym w tapicerkę (1) Poradzili sobie nawet z jedzeniem wgniecionym w tapicerkę przez 3 dzieci. Nie... Aleksandra Jak w rodzinie (1) Uczciwość i rzetelność przede wszystkim. Właściciel nie zdziera i podchodzi... Ola polecam (1) wykonali naprawę z oc sprawcy i wszystko super, bez zastrzeżeń. Polecam!!! piotr Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam! Akumulator został kupiony dla Forda Kuga, akumulator został... Ievgen imobilaizer (1) Bardzo fachowo i profesjonalnie Panowie wiedzą co robią i robią to na prawdę... Marek Hallo Taxi Warsztat godny polecenia! (1) Z usług warsztatu korzystałam kilkukrotnie. Świetna obsługa, trafna diagnoza... Ola Najgorszy serwis skody (1) Najgorszy serwis skody w gdansku. Kilka tys. zł. dwukrotnie a samochod nadal... Dawid Nie takie ASO straszne (3) Mam juz kolejnego Forda tym razem MK4. Odwiedziłem juz wiele serwisów nie... Stanisław Przegląd okresowy (1) Co roku przychodzi moment, kiedy trzeba dokonać przeglądu pojazdu. Mój wybór... Mateusz Warsztat na wysokim poziomie (1) Regeneracja pompy wtryskowej przebiegła pomyślnie.Według mnie warsztat na... Kacper J. PEŁEN PROFESJONALIZM (2) Chciałam złozyc serdeczne podziękowania za przywrócenie do... Joanna super (1) Bardzo szybko i sprawnie. Polecam wszystkim wlascicielem grupyVW Robert