Seat Ibiza FR car audio (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Właściciel jak i reszta pracowników z... Tomek Polecam ASO w bigu (1) Korzystałem ostatnio z serwisu bigautohandel i jestem zadowolony z usługi,... Mich świetna robota (1) chociaż polecam się umówić telefonicznie jeśli chcemy zostawić autko.... Andrzej
jedni z najlepszych (1) robota porządna, w dobrych pieniądzach i rzetelenie! Janek Clio 3 (1) Jestem ich klientem od kilku lat , mam dwa auta Lagune i Clio zony . Nigdy... Jacek CARENO WARSZTAT DLA KLIENTA (1) Polecam uczcuwosc i fachowość Tadeusz Polecam (1) Serwisuje w tej firmie auto od dwu lat (Seat Leon) przerobiłem kilka innych... Konrad Espace 2.0t (1) Witam serwisuje u chłopaków swoje kolejne auto i znają się na że czy bardzo... Przemek Seat Ibiza (1) Dopiero 4 warsztat -AUTOM zdiagnozował prawidłowo usterkę. Może nie jest... Stefek2 montaż czujników cofania oraz rejestratora jazdy przedniego i wstecznego (2) Z uprzejmości załogi oraz wykonania powierzonej usługi która wykonana została... Zeno Super fachowcy (1) Super fachowcy.Wykonali precyzyjnie naprawę sterownika turbiny.Jestem bardzo... Bartek Pozytyw (1) Szybko i sprawnie. Mila obsluga. Zasluzony pozytyw. Polecam Klient Polecam ! (1) Serwis jak najbardziej godny polecenia. Naprawiam tam swój samochód już od 2... Mateusz Polecam!!! (1) Szybko tanio i przede wszystkim mega profesjonalizm. Denis Rewelacja (1) Polecam ten warsztat a szczególnie zmotoryzowanym turystom odwiedzającym... Romulus111 NIEPOPLECAM!! (1) Ja również tej firmy nie polecam.Przed wynajęciem auta z owej firmy róbcie... K jakość (1) Świetna jakość i szybki czas przyjazdu, cena przyzwoita, fachowa pomoc ;)... kolarz Rewelacja! (1) Szczerze polecam, profesjonaliści pod każdym względem. Stachu kiedyś super, dziś już mniej (1) Problem z tym serwisem jest chyba taki, że nie ma roboty, której się nie... piotr Użytkownik VOLVO (1) Byłem kilka dni temu w serwisie Volvo S 60. Fachowa i miła obsługa. Auto... Piotr