super (1) Bardzo szybko i sprawnie. Polecam wszystkim wlascicielem grupyVW Robert Zadowolona (2) Korzystałam z tej Myjni wielokrotnie, , lokalizacja myjni doskonała -... Janina POLECAM! (1) Wymiana płynów, filtrów, diagnostyka komputerowa - pełna profeska, szybki... Luiza
Polecam w 100 procentach (1) Kupiliśmy u pana Darka samochód.Jesteśmy bardzo zadowoleni.Profesjonalne... zadowoleni w tym biznesie 1 wpadka to za dużo (1) przez 2 lata jakoś nigdy specjalnie nie zawiedli, niestety Passat po... Marek Godny polecenia! (1) Serwis jak najbardziej godny polecenia, naprawiam już 2 lata samochody: żony,... Andrzej L top Car Polecam (1) Profesjonalnie, szybko, tanio i przedewszystkim z gwarancja. Zabezpieczałem u... Artur Audi A3 2017r (1) Solidni fachowcy , fajna atmosfera , naprawa stuków w zawieszeniu wykonana... Piotr Polecam (1) Bardzo pozytywna i szybka obsługa klienta. Przyszedłem do salonu zapytać o... Klient Polecam!!! (1) Zadzwonilem i za 2h przyjechałem do nich swoim fordem bo miałem problem z... Piotr bardzo dobry warsztat, szczegolnie klimatyzacji (Honda Accord 8 gen.) (1) witam, jako jedyny zakład mechaniczny Auto Kosik z ul. Hynka był w stanie... Piotr tragedia (1) Miało być kompleksowe czyszczenie wnętrza wraz z praniem tapicerki. Ogólnie... a. Gorąco polecam! (1) Skorzystałem po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Wszystko dogadane bez... Maciek Polecam (1) Szybko i za nie duże pieniądze naprawili usterki elektryki. 2 dni i po... Tomasz Warsztat godny polecenia (1) W moim aucie od pewnego czasu coś stukalo i nikt nie mógł znaleźć dopiero u... Arturo Gorąco polecam (1) Przyjechałem do Topcar z problematycznym montażem radia jak się okazało... Wojciech Doskonały warsztat (1) Szybko ,solidnie i dokładnie. Tymoteusz !!!!! (1) Nie polecam w zupełności tej stacji! Obsługa na poziomie zerowym. Jestem... Aleksandra Seat Ibiza FR car audio (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Właściciel jak i reszta pracowników z... Tomek Polecam ASO w bigu (1) Korzystałem ostatnio z serwisu bigautohandel i jestem zadowolony z usługi,... Mich