Najlepszy (1) Polecam ten warsztat. Miła obsługa. Przystępna cena napraw. Pan z warsztatu... Seba Bardzo dobra wypożyczalnia (2) Same plusy. Remek Polecam (1) Już kilkakrotnie korzystałem z usług tego warsztatu. Za każdym razem jestem... Franciszek
Firma, którą można polecić (1) Miałem w tej firmie wykonywany przegląd samochodu. Został on przeprowadzony... Tadeusz Nie polecam (1) Nie polecam serwisu ze względu na żenującą jakość obsługi klienta. 1/... Michał Bardzo ok (1) Pierwszy raz piszę opinię w internecie na czyjś temat. Ancar zaskoczył mnie... Waldek Pranie po kocie (1) Wieźliśmy kota do weterynarza, bardzo się stresuje i boi się kontenerków,... P.Paula Od czasu gdy zostałem motocyklistą (1) nawet nie próbuję szukać innego punku który zapewnia mi pełną kompleksowa... Artur Najlepszy mechanik w Trójmieście (1) Super miejsce, fantastyczna obsługa, profesjonalne podejście do teamtu.... Adrian Super obsługa (1) Korzystalam juz kilka razy z uslug tej firmy. Jestem bardzo zadowolona.... Joanna Nowak polecam ! (1) Wypożyczalnia aut bezkonkurencyjna! Obsługa na najwyższym poziomie samochód... Klaudia Brak słów (1) Oczekiwanie na naprawę ponad trzy miesiące, do tego bezczelnie kłamią. Z... Michał Najlepsza wypożyczalnia ! Naprawdę super ! (1) Bardzo fajna obsługa ! Pani która dostarczyła mi samochód pod moją pracę... Zbigniew Szybko i solidnie (1) Umówienie wizyty , czas i jakość wykonania bez zarzutu , warsztat niewielki... Sławomir Ekologicznie (1) Bardzo lubię tą myjnię ze względu na to, że chwalą się ekologicznymi środkami... Kaczmarska Polecam (1) Właśnie odebrałem samochód z naprawy. Praca wykonana solidnie, tanio i szybko. Mariusz Tragedia (1) Odradzam i nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marek Genialne podejście do klienta (1) Gorąco polecam :) Podjechałem moją strzałą Peugeot 207 z misją wyszukania i... Paweł Super (1) Moje autko znów błyszczy! A jako, że pokryłam je pomarańczowym... Marlena Zdecydowanie polecam (1) Zdiagnozowali i naprawili coś czego inni nie dali rady. Miło, sprawnie i... henryk