mycie silnika porazka (1) Omimo zlecebia umycia siknika silnik nie zostal umyty jak nalezy po powrocie... dyrdas Polecam (1) Polecam wypożyczalnie samochodów pro-express fajne i nie drogie nowe... Wojtek Polecam (1) Czyste auta, profesjonalna i bardzo miła obsługa. Podczas zdania samochodu... Judyta
autentyczność opini zostawia wiele do życzenia (1) Byłem i korzystałem mam wrażenie że opinie naciągane bez rewelacji jeśli... Tadeusz vw passat 2010 (1) Naprawa blacharsko-lakiernicza bardzo profesjonalna i wręcz błyskawiczna.Po... Marek Profesjonalizm w 100% (1) Naprawa wykonana rzetelnie i szybko w cenie ktorej nie oferowano mi w zadnym... Robert Polecam (1) Pełen profesjonalizm .Szyna i sprawna naprawa. piach1987 fajny salon (1) Polecam bardzo salon z Wejeherowa. Świetna obsługa, bardzo mili ludzie,... ewelinas Świetna robota (1) Usługa wykonana starannie, na czas. Polecam. S. Fiat 500 (1) Fiat 500 - oddany do naprawy i lakierowania wyprysków rdzy oraz drobnych... Roland Profesjonalna i merytoryczna obsluga (2) Bardzo profesjonalna obsługa. Pan Jarosław odpowiada cierpliwie na wszystkie... Olga O. Polecam (2) Świetna wiedza merytoryczna, dyspozycyjność nawet w niedzielę i błyskawiczna... Adrian SUPER (1) serwis godny zaufania, profesjonalizm to domena tego serwisu. Pan Rafał zna... Artur Cena i jakość na plus! (1) Pierwszy raz oddałem auto do myjni Fabryka Pary. Jestem bardzo zadowolony z... Dawid Świetny salon (1) Miałam przyjemność wybierać samochód w salonie w Gdyni jestem bardzo... Basia09 Wszystko OK (1) Szybko, rzetelnie, tanio. Oby wszyscy byli tacy. Piotr Pełen profesjonalizm (1) Korzystałem pierwszy raz z serwisu Lexusa w Chwaszczynie. Zgłosiłem się z 9... Paweł Polecam wszystkim! (1) Bardzo dobre ceny, profesjonalna usługa i przemiłe Panie! :) Zuza naprawa (1) Był problem w samochodzie z brakiem mocy. Panowie między innymi wymienili... Piotr Blacharnia-Lakiernia zdunek (1) Zderzak mojego samochodu wymagał naprawy lakierniczej. Usługa została... Sławek