Bardzo dobry salon i porządna obsługa zakupowa. (1) Jestem zadowolony z zakupu, motor śmiga jak należy. Mimo że w Internecie są... Marcin Ludzie (1) Na odpowiednich stanowiskach w odpowiednim miejscu z profesjonalnym... Jan Polecam! (1) Wiele lat korzystam z usługi przeglądu i jestem bardzo zadowolony!!!... Oskar
Bawaria Motors Mini (1) Rewelacyjny salon sprzedazy marki Mini, trafiłem z żoną do Gdańskiej Bawaria... danek Wszystko tak jak trzeba (1) Ceny są przystępne, samochód polakierowany pięknie, do tego czyściutki.... Daniel Polecam (1) W czasach kiedy szary człowiek, chcący przywrócić swoje auto do stanu przed... Łukasz Super Myjnia - polecam (2) Myłam i prałam auto (czyli ful serwis) dokładnie 14.08. Jestem super... MARIA Super serwis Mazda (1) Miałem problem z samochodem podczas wakacji. Mimo ogromnego ruchu w serwisie... Rycerz To moja 3- cia ocena w ciągu wielu tat- znowu pozytywna na 100% (1) W tym roku dokonaliśmy napraw naszych aut: Suzuki Grand Vitara 2007 r, ale... Krzysztof Wir Polecam, naprawdę warto! (1) Do ANRO wróciliśmy po jakichś 10 latach... Niestety z powodu przeprowadzki... Kasia Profesjonalna ekipa i warsztat (1) Bardzo fajna i rzetelna ekipa, ładny warsztacik, czysto, schludnie i... Aviator Warto ich wybrać (1) Polecam tego dealera bo mają naprawdę profesjonalnych doradców no i obsługa... bartek053 Felgi AL (1) Super sprzedawca.Zna swoją pracę.polecam Marek Polecam Auto-Fit (1) Jestem klientem serwisu samochodowego Auto-Fit od 15 lat i jeszcze nigdy się... Kriss firma niegodna zaufania (1) UWAGA!!! załatwiają wynajem samochodu "na gębę" nie wysyłają mailem warunków... witold Tak!! (2) Profesjonalne podejście do Klienta, szybkie i bezproblemowe załatwienie... Michał polecam (2) Obsługa na najwyższym poziomie,profesjonalizm, rewelacyjne podejście do... Magda K. Można polecić firmę (1) Wynająłem toyote yaris za 49zł doba. Auta czyste, miła obsługa, polecam Kamil Nie polecam nikomu (1) Zawsze terminowo. Gorzej z kosztami i jakością napraw. Bez sprawdzania... Jan Obsługa (1) Zdecydowanie na wysokim poziomie. Pojechałem do salonu z myślą zakupu małego... Mateusz