Kosik jest może tani lecz nieskuteczny (1) Facet próbował naprawić klimę nawymieniał części ładnie opowiadał skasował... Madzia Naprawa zawieszenia (2) Solidna diagnoza, poprawna naprawa bez naciagania na niepotrzebne koszty.... Piotr Klimatyzacja (1) W 100% polecam warsztat!! Bardzo solidnie i rzetelnie wykonana praca Paweł Adam
Jestem klientem od zeszłego wieku, Orunię też pamiętam. (1) Jedno słowo: Perfekcjoniści ! Pani Magdalena bardzo, bardzo wysokiej klasy... Waldemar Sprawdzenie świateł mijania (1) Skorzystałem z bezpłatnej kontroli świateł mijania 24.11.2018. Sprawdzono,... Andrzej Polecam! (1) Jeśli szukasz zaufanego mechanika, który zadba o Twoje auto, nie oszuka Cię w... Zofia Jak najbardziej można polecić (1) Świeże Volkswageny Craftery, pełne wyposażenie. Bez umowy i zbędnych bzdur.... Jeremi Sezonowa wymiana opon (1) Muszę pochwalić serwis za obsługę przy wymianie opon . Szybka obsługa koła... Tomasz Mega (1) Miła obsługa, Panowie wiedzą co i jak. Wszystko przebiegało szybko i... JANEK Odbiór auta po przeglądzie gwarancyjnym (1) Witam serdecznie, właśnie odebrałem samochód po przeglądzie gwarancyjnym.... Tomeasz fachowcy i terminowi (1) fachowcy bez uwag dobra lakiernia Mariusz Gaz BMW E39 528 M52 (1) Montaż instalacji gazowej firmy stag w BMW E39 528 M52 położona bardzo... Adam Łukasz (1) Super obsługa. Nie ma się do czego przyczepić. Serdecznie polecam Pana... Iza pranie tapicerki (1) Rewelacja nic dodać nic ująć . Panowie z myjni na medal .Żadnych plam po... Zbigniew Perfekcja (1) Przywiozłem auto które było używane jako firmowe mega brudne w środku... Piotr Nie polecam (1) Obsługa pozostawiająca wiele do życzenia. Czujesz się tam petentem/klientem... Krzysztof Karbowski Polecam - pełen profesjonalizm i super przyjemna obsługa (1) Kolejna wizyta w warsztacie i kolejny raz szybko, sprawnie i profesjonalnie.... Kasia Myjnia w Oliwie (1) Czy macie jakieś wolne terminy na nakładanie twardego wosku . Mam ciemny... Zbigniew Myjnia (1) Bardzo fajna myjnia i nie daleko mojego adresu . Super chłopaki pełna... Wiesław Drogo (1) Wymiana 14calowek z wentylami n stalowych felgach 100pln. Poza tym ok. Mily... Klusk