Toyota 1.6 valvematic (1) Instalacja stag qnext jak dotąd nie sprawia żadnych problemów. Obsługa miła i... Autor Fachowo i rzetelnie (1) Wszystko wyjasnia, rzeczowo bez bicia piany.pomoga mimo nawalu.pracy o każdej... Tomasz Pranie parowe (1) Oddałem wózek dziecięcy do prania parowego. Efekt bardziej niż zadowalający.... Bartek
Firma godna polecenia (1) Wynajołem samochód na święta był to mój pierwszy raz gdy wynajmowałem auto z... Adam Sprawna i fachowa obsługa! (1) Panowie z zaangażowaniem podchodzą do tematu,wszystko uczciwie i bez... Andrzej Super! Polecam! (1) Szybka fachowa pomoc. Wymiana przebiegla sprawnie. Od razu postawiona... Klaudia geometria kół (1) Fachowe podejście do sprawy ustawienie zbieżności kółw peugeocie 407... Łukasz Fajny serwis (1) Polecam, bez zarzutu, rozsądna ekipa :-) Janek wulkanizacja (1) juz ktorys raz korzystam z uslug auto-gum ,mozna zarezerwowac termin i bez... fiat stilo Jestem pod wrażeniem (1) Jakość, profesjonalizm, terminowość, indywidualne podejście, uprzejmość,... Piotr Super firma (1) Pełni profesjonaliśći Tomek Pranie tapicerek (1) Oddałam samochód do czyszczenia tapicerki, którą już dawno skazałam na... Aleksandra Profesjonalnie! (1) Lakierowanie wykonane na najwyższym poziomie, auto oddane czyściutkie i... Karolina Używane Gdynia Morska (1) Kupiliśmy auto 2 lata temu, znalazł je dla nas pan Tomasz Wlaźliński.... D. Maliszewska Michal (2) Napiszę krótko tanio i profesjonalnie. Polecam wszystkim tym co mają... Michał Polecam! (1) W razie awarii, nigdy nie ma problemu aby umówić sie na wizytę w szybkim... Damian Szybko,miło, profesjonalnie i tanio. (1) Jak w tytule negatywne opinie to chyba konkurencja pisze, Pan bardzo... Małgorzata Gdański standard (2) Śruby odkręcane i dokręcane pneumatem, pan ukręcił szpilkę, bo pneumat... przem Pranie tapicerek (1) Oddałam samochód do czyszczenia tapicerki, którą już dawno skazałam na... Aleksandra Polecam ten serwis (1) Robiono w mojej Hondzie roczną obsługę techniczną i jestem bardzo zadowolony... Henryk