Gorąco polecam (1) Troche opinii i języka zasięgnąłem nim trafiłem do Marka, ewidetnie chłopak... Karol Opinia o pracowniku salonu (1) Zakupiłem w waszym salonie auto Golf .Chciałbym pochwalić sprzedawcę pana... Włodzimierz Rajchowski Opinia o pracowniku salonu (1) Dokonałem zakupu samochodu w salonie VW Plichta w Gdyni. Chciałbym pochwalić... Włodzimierz Rajchowski
Lakier (1) Naprawy samochodu zawsze wykonują na czas. Współpracujemy od kilku lat i... Marcin Dąbrowski super stacja!!! (1) bardzo miła obsługa, Panowie bardzo życzliwi i uśmiechnięci. polecam Jola Jola Naprawa blacharska plus lakier (1) Bardzo szybko i profesjonalnie wykonana usługa.bardzo miła obsługa. Service... Marek kowalski Naprawa (1) Bardzo pomocny Pan. Mocny wiatr wyrwał mi prawie drzwi z zawiasów okazało... Andrzej Naprawy w Euro-Serwisie Gdynia (1) Od kilku lat - korzystam z usług tego zakładu i to z kilkoma już różnymi... Waldemar K. Solidny mechanik (1) Lewa strona samochodu została zmasakrowana przez tira. Auto Serwis Staś... Dawid Warto (1) Polecam! Znają się na samochodach i to się czuje. Wiedza, doświadczenie,... Paweł Profeska! (1) W pełni profesjonalna obsługa, super porady, w żadnym wypadku nie wytykanie... Dave Polecam (1) Fachowa i miła obsługa, przeglądy wykonywane są bardzo rzetelnie, Pan... Michał Stłuczka (1) Skorzystałem z usług Bryksacar po raz pierwszy. Załatwili za mnie wszystko z... Jacek Dziękuje (1) Warkot jako jedyny pomógł w środku sezonu z dnia na dzień gdzie inni nie... chico Naprawa po kolizji (1) Naprawiałem tutaj samochód po kolizji i nie mam zastrzeżeń co do jakości... Tomasz Wgranie Jezyka Polskiego (1) Super fachowo i w przystepnej cenie,wiedza to podstawa a jak juz idzie z... Maciej Tak powinien wyglądać każdy autokomis (1) kupiłem auto sprowadzone z USA, już w ogłoszeniu była adnotacja o wypadkowej... Dr_Gdynia Nissan Micra (1) Rdza wychodzi po dwóch miesiącach. Żenada. Nie polecam. Szymon Audi A5 (1) Warsztat godny polecenia. Zlecone naprawy wykonane rzetelnie i szybko.... Michał Pierwszy najem (1) Witajcie, bardzo profesjonalne podejście do klienta, wszystko jasno... Sobieszko Marian