Wszystko rewelacyjnie. (1) Korzystalam z uslug wczoraj i jestem bardzo zadowolona. Pan okazal sie pelen... Jadwiga Super (1) Super. Rewelacyjna obsługa w perfekcyjnym wykonaniu. usługa blacharska (1) Szybko uporali się z moim autkiem , robota zrobiona solidnie Polecam! Anna
Patrycha - opinia (1) bardzo niemiła i nieprofesjonalna obsługa, reklamacje rozpatrywane są ponad 2... Patrycha Polecam maximus (1) Wszystko tutaj działa na najwyższym poziomie. Do tego bardzo fachowe i... ami AA - opinia (1) Auto zakupione 6 lat temu w salonie, nowe, jak się okazało nowe auto miało... AA Audi A4 B7 2.0 tdi 2008r. (1) Od jakiegos czasu przegladalem oferty audi z zamiarem kupna, az natrafilem na... Szymon gorąco polecam! (1) Samochod wypożyczany na 5-cio dniowy wyjazd rodzinny, zaproponowane auto... Dawid Darek - opinia (1) Skorzystalem dzieki opiniom znalezionym na stronach.Nie... Darek Zdecydowanie polecam. (1) Moja wizyta w firmie Tujko dotyczyła naprawy (prostowanie, nadspawki) i... Jarek serwis na plus !!! (1) Od kilku lat serwisuje opla chociaż mieszkam na zaspie i nie mam nic do... stały Wszystko w jak najlepszym porządku :) (1) Zdecydowanie polecam ! Szybko, skutecznie i z pięknym uśmiechem pani z... Nie polecam (1) Nie polecam tego warsztatu, byłem u nich z samochodem przed kupnem i... Kosma Świetne dopasowanie do potrzeb klienta (4) Byłem już trzykrotnie więc trochę już mam doświadczenia z tą firmą. Raz... Michał - opinia (1) Bardzo drogi serwis. Nie uprzedzają o kosztach. Nie polecam. John - opinia (1) Polecam serdecznie. Zrobiłem tam już kilka aut. John Uważajcie na własne samochody, oddając auto do naprawy blacharskiej. (3) Miałem już wiele samochodów i wiele różnorakich napraw, ale po raz pierwszy... Mariusz. Marian - opinia (1) Jestem zadowolony z firmy. Zamówiony sam.dostawczy był przygotowany o... Marian uwaga drogo (1) Bardzo szybka naprawa za bardzo duże pieniądze. Nie wrócę ponownie. Michał Solidny sprzedawca (1) Po odsianiu firm a następnie modeli, które nie spełniały moich oczekiwań na... Tomasz