Michał - opinia (1) Bez zastrzeżeń, profesjonalnie, na czas i w przystępnej cenie. Michał polecam! (1) Z czystym sumieniem polecam! Ceny nieporównywalne do konkurencyjnych, pełen... Marek Źle wyważone (1) Po prostu źle wyważone. Autem telepało jak na rollercosterze. Ale...
Solidny warsztat (1) Pan Jerzy konkretny, rzeczowy, powiedział jakimi usterkami trzeba się zająć... Anna Super ! Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z Balticcars, pełny profesjonalizm bez ukrytych... Rob toyota RAW4 (1) W tym warsztacie zamontowano mi instalację lpg do mojego auta {hybryda} moja... danuta Pełen profesjonalizm (1) Od lat zawsze fachowo, terminowo i z zaangażowaniem w wykonywaniu usług. Miła... Tomek z rodzinką - stali klienci Skoda Octavia (1) Fantastyczna obsługa i bardzo dobry kontakt, fajnie że załatwiono wszystkie... Świetne ozonowanie (1) Ozonowałem u nich samochód, świetny efekt, dużo przyjemniej się jeździ, a... Szczerze polecam (1) Robiłam ostatnio mojego vana i jestem zadowolona obsługa B miła i naprawa... Zadowolona Szczerze polecam (1) Znalazłem ten warsztat w internecie i nie żałuję. Wymieniłem w swoim Q7 oleje... Wszystko elegancko, zadowolony (1) Kupiłem Volvo XC60, auto było jak w opisie, a sprawdziłem auto na stacji... Waldek Rzetelna firma ! (1) Oceniam firmę german motors na bardzo uczciwą i profesjonalną w swoim fachu.... Andrzej Sterownik silnika Opel Zafira 1.8 typu z18xe 125km 2004r (2) Moja Zafirka nareszcie śmiga. Podjechałem do firmy elektrobip o 8 rano -... Ryszard Ełk sterownik Zafira 1.8 Bardzo profesjonalnie (1) Lakier był w gorszym stanie jak wyjezdzalem z salonu. Super! Piotr Z dala (1) Nie polecam. Za odkręcenie kół i przykręcenie za chwilę z powrotem kasuje... es BMW F11 Tylny błotnik (1) Po przejechaniu do warsztatu zostałem ciepło przyjęty przez Panią w biurze a... Sebastian świetny poziom usług (1) jestem zaskoczony poziomem usług i szybkością reakcji, transakcja zakupu... K BMW X1 (1) Profesjonalna, miła i szybka obsługa. Ceny przystępne. Korzystam z usług... AdamB - opinia (1) Bardzo profesjonalny warsztat. Pomocny z dużą wiedzą branżową właściciel.... AdamB