Pani Asia (1) Wczoraj wyjechałam z salonu w Wejherowie citigo jakością obsługi jestem... Marzena Prosto, szybko, sprawnie (1) przyjeżdżam od lat. profesjonalna obsluga, zna się na robocie. nikt nie... driver slawek - opinia (2) Bezproblemowa naprawa z OC, wszystko szybko i bardzo sprawnie, samochód... slawek
pomoc drogowa w czasie awarii (1) Serdeczne podziękowania za okazaną pomoc podczas awarii w trójmieście.... Bronek Bardzo dobry elektronik (1) Przyjazd na czas i diagnoza. Naprawa w umówionym terminie. Wszystko zostało... Konrad Tomasz - opinia (1) Wygląda, jak "fake", gdy daje się komplet ocen maksymalnych, ale po prostu... Tomasz Serwis na gwarancji (1) Serwis na gwarancji pozostawia wiele do życzenia, nie uznają gwarancji gdzie... Klient nie polecam (2) Pani obsługująca niekompetentna a w przypadku bardziej szczegółowych pytań... zdziwiony super wypożyczalnia (1) Wypożyczyliśmy auto z wypożyczalni na wyjazd za granice.Zaczynając od góry 1.... Piotrek Charles - opinia (1) Umawiając się przez telefon na wizytę było zapewnienie, że wymiana oleju w... Charles Marcin - opinia (2) Nie polecam! Pełen brak profesjonalizmu! Auto zostało zdiagnozowane w... Marcin Jestem Zadowolony (1) Bardzo podobała mi się obsługa w serwisie mojego samochodu. MM Jak zawsze zadowolony (1) Od kilku lat serwisuję wszystkie swoje samochody u Pana Marcina i nie... Ados Ela - opinia (1) Szybko usunął usterkę. Solidny. Polecam. Ela Mariusz M. - opinia (1) Fachowiec i spoko gość.da się z nim wszystko załatwić. Polecam Mariusz M. Artur - opinia (1) Usterka usunięta na czas. Daje gwarancję na naprawę. Wszystko ok. Artur Nie polecam (1) Usługa detalingu pojazd wygląda jakby był czyszczony śmieciami na wysypisku .... Niezadowolony Najlepszy fachowiec (1) Najlepszy fachowiec jakiego dotąd spotkałam. Solidny, dokładny, uczciwy, a... Kajka Rewelacja (1) Jeszcze na takiej myjni nie byłam , nawet nie poganiają z odbiorem auta a... Iza Fachowo (1) Malowanie zderzaka po wypadku. Profesjonalne podejście do klienta.... Zbyszek