SUPER! (1) Polecam wszystkim wypożyczalnię. Panowie z niej znają się na robocie. Wiedzą... Magda Specjaliści od citroena (1) Polecam wszystkim ten warsztat. Bardzo miła i fachowa obsługa. Andrzej Mega dobra robota (1) Polecam!! Pełen profesjonalizm , autko wyczyszczone na błysk !! Kasia
Remont 2.0 tfsi (1) Ponad rok temu remontowałem tutaj silnik 2.0tfsi w moim passacie. Dziś... Robert Serwis na 6 (1) W serwisie Skody w Wejherowie pracują naprawdę konkretni panowie, z dużą... Arek Super! (1) Polecam! Panowie z serwisu zawsze skorzy do pomocy! Klient Polecam! (1) Myjemy swoje auta z żoną tylko tu. Panowie na prawdę znają się na swojej... Wojciech & Iwona Profesjonaliści. (1) Bardzo solidny warsztat. Szybko uporali się z usterkami w moim Citroenie.... Adam Adam Magdalena - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa klienta. O co bym nie zapytała, o każdej porze... Magdalena Agnieszka - opinia (1) Wymiana tłumika końcowego trwała błyskawicznie. Przystępna cena (250zł) i... Agnieszka Z pasja (1) Profesjonalna i przemiła obsługa. Piękny nowy punkt serwisowy i salon... Pawel Super serwis. (1) Od lat korzystam z usług Margo i nigdy się nie zawiodłem . W odróżnieniu od... Waldemar Katarzyna - opinia (1) Bardzo lubię ten sklep często robię tam zakupy Katarzyna Naprawa automatycznej szyby (1) Serdecznie polecam. Będąc na wyjeździe miałem problem z podniesieniem... Artur geometria (1) Nie dziwie się, że Pan Damian ma dobre opinie, sama wystawiam, chwalę,... Hania Wynajem Legowo Polecam (1) Bardzo dobre motory super ceny Polecam!,! Patryk. P BMW X4 (1) Naprawiałem auto po stłuczce z OC sprawcy, blacharka i lakierka wykonana... Arkadiusz Super. (1) Duży asortyment, bardzo miła i fachowa obsluga. Polecam zwlaszcza pana Kubę.... Klient. M - opinia (1) Świetna obsługa, jakość wykonania i cena. Dobre podejście do klienta i duża... M Polecam sprzedawcę (1) Auto znalezione na Otomoto, szybko umówiliśmy się na oglądanie. Ostatecznie... Helena