Karolina W. - opinia (1) Polecam! Do punktu trafiłam przypadkiem, gdyż auto zaczęło szwankować przy... Karolina W. Były klient - opinia (1) Bez konsultacji z klientem montują cześci w cenie takiej że z butów wyrywa.... Były klient Bardzo porządny sklep (2) Sklep odwiedziłem kilka miesięcy temu gdy stara bateria padła. Wybrałem firmę... plp
Kryz - opinia (1) Super serwis, polecam gorąco. Sprawa pękniętej szyby w audi a4 załatwiona... Kryz Tolo - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa. Zrobili mojego Forda szybko i tanio. Szczerze polecam... Tolo Leszek Dziurdzia - opinia (1) Obsługa klienta nieprofesjonalna niekompetentna nieslowna. Przez 2 miesiące... Leszek Dziurdzia Zadowolony klient - opinia (1) Bardzo dobry kontakt,rzetelna konkretna fachowa obsługa.Pan Adam zna się na... Zadowolony klient Piotr - opinia (1) Starsza Pani zajmująca się obsługą klienta była wybitnie nieupszejma, wręcz... Piotr Marzena - opinia (1) Fachowa pomoc! Trafiłam do sklepu kilka dni po otwarciu i zaskoczył mnie... Marzena Marzena - opinia (1) Kilkukrotnie korzystałam z usług świadczonych przez firmę Poma i za każdym... Marzena Robert - opinia (1) Osobiście daje chłopakom 5+/5 bo moje Audi postawili na nogi, tzn na koła! I... Robert Piotr - opinia (1) Naprawa opony gość na poziomie konkretny punktualny polecam jeżeli masz... Piotr Marzanna G. - opinia (1) Witam. Dzisiaj ok. 3 nad ranem dostałam od niejakiego Pana Rostka drzwiami... Marzanna G. Andrzej - opinia (1) wszystko przebiegło bardzo pomyślnie i profesjonalnie Andrzej Magda - opinia (1) Bardzo przystępna cena i bardzo profesjonalne podejsce do klienta i robota.... Magda Krzysztof Ka - opinia (1) Los tak zarzadził, że z dnia na dzień zostaliśmy bez auta. Twierdze, że skoro... Krzysztof Ka Wojciech - opinia (1) Nie wiem skąd wzięto kierownika tej stacji, wyjątkowo niemiły i na pewno nie... Wojciech PanGda - opinia (1) Pan Marek to świetny specjalista, zna się na swoim fachu. Zawsze trafnie... PanGda Przemo - opinia (2) Regenerowałem u P. Piotra most od VOLVO (wysyłkowo) i szczerze jestem bardzo... Przemo Rafał - opinia (1) Miła obsługa i udany zakup.Duże podziękowania dla Pana Piotra ,który z dużym... Rafał