Najlepsza myjnia na świecie! (1) Jestem zaszczycona, że jako pierwsza mogę dodać opinię :) Muszę przyznać, bez... Justyna POLECAM! (1) Mój samochód w końcu lśni! ;) Zapach wydostający się z niego, gdy tylko... Monia skoda fabia (1) Najlepszy mechanik samochodowy jakiego spotkałem na terenie trójmiasta...... fabia
Super! (1) Tak czysty mój samochód był chyba tylko jak wyjechał z salonu! Fachowa... Sonia Gorąco polecam !!! (1) Skóry w aucie jak nowe tak że ja polecam a i cena nie wysoka ;) Wojtek Szczerze polecam! (1) Serdecznie polecam Steam Clean! Oddawałem w ich ręce samochód, motocykl i... Bartek Rewelacja!! (1) Dawno mój samochód nie był tak czysty i błyszczący. Firma zadbała o każdy... Damian Super sklep (1) Witam. Asortyment i obsługa godna polecenia Marcin Super mechanik (1) Naprawialem w tym warsztacie swoje autko i usługa była wykonana w super... Adrian polecam (1) Wypozyczalnia z pasja. Samochody w swietnych cenach w wersjach niespotykanych... krzysiek Panie,a kto Panu tak to spierd.... (1) Takich jak ich trzech to nie ma ani jednego. Znają sie chlopy na... Uszkodzony dyngs koło balbulator Mąż był, byłam i ja :) (1) Powielam słowa męża że wszystko było na bardzo profesjonalnym poziomie,... Michalina Cenowo bardzo ładnie (1) Byłem już trzeci raz u K&K na przeglądzie - osobiście trochę daleko dla mnie,... Krystian Miła i kompetentna obsługa. (1) Komunikację z obsługą zaliczam bardzo wysoko. Fachowa wiedza jeśli chodzi o... Wojciech Zdecydowanie polecam !!! (1) Wypozyczalnia godna polecenia! Szybka i sprawna obsluga, dobry kontakt,... Monika bardzo zadowolona z zakupu (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupionego w kwietniu w programie Wiosenne okazje... Karolina Polecam wszystkim (2) Zdecydowanie najlepszy serwis VW w jakim byłem. Pierwszym razem w aucie... Łukasz Witam (2) Witam. na warsztat przyjechałem z polecenia. zleciłem naprawe hamulców... Paweł Profesjonalna Obsługa - Polecam (1) Bardzo polecam Firmę Top Car. Właściciel warsztatu znający się na rzeczy. W... Apollo brak autoryzacji napraw blacharskich (3) Każdy właściciel bmw lub mini po ich naprawie traci gwarancje w związku z... bowi1004