Auto Land Gdynia Wielkopolska (1) Ogólnie obsługa spoko , był b.duży ruch więc musiałem chwilkę poczekać jednak... Bartosz B Drogo i nie koniecznie profesjonalnie (2) Podłączenie pod komputer 100 zł ! i na dodatek zła diagnoza ponieważ... Waldek Podziękowania (1) W branży motoryzacyjnej działa wielu naciągaczy. Na tym tle firma Promotor... Jacek
Nie polecam - więcej mi zepsuli niż naprawili (1) Nie polecam, w szczególności napraw związanych z elektryką samochodu.... RoRo Polecam ten warsztat montażu lpg. (1) Warsztat wykonał instalację gazową naprawdę profesjonalnie.Bardzo dbają o... Darek Zakup czesci (1) Kupowałem duże ilosci części w innych sklepach ale w Waszym sklepie obsluga... Jerzy Biga (1) Przesympatyczna obsluga. Perfekcyjne wykonanie. Nawet gratis usunięte plamy z... Hildegarda Polecam (1) Wymiana z miejsca, szybko polecam. Karol Katatrofa (1) Notoryczne opóźnienia w usłudze pomimo wcześniejszej rezerwacji ( również... Tomasz Profesjonalnie (1) Pan Artur wynegocjował dla mnie cenę jeszcze niższą, niż ta ustalona u... Monika Polecam (1) Kupilem uzywane auto, niestety na odleglosc i niestety z "delikatnie"... Tymek Porządna wypożyczalnia nr 1 w trójmieście (1) Korzystam z tej wypożyczalni od dwóch lat i jestem bardzo zadowolony nigdy... Krzysiek Polecam ! (1) Kilka dni temu odebrałem zamówione pod koniec Marca BMW X5 30d z 2017.... Seidorf / Martyn Super myjnia w 3mieście (1) Super piana, obsługa i mycie. Myjnia jest najlepsza od reszty Stały klient Nasz klient nasz wróg (3) Jeszcze do zeszłego roku współpraca bardzo przyjemna, obsługa szybka i... Niezadowolony klient Polecam ! bardzo dobry warsztat - volvo v50 (1) Panowie wykonali kompletny remont silnika (a w zasadzie wymiana), który był... Piotrek Zenada (1) Mialem o tym warsztacie dobra opinie. Niestety mialem. Mechanicy nieslowni i... mirek Polecam z czystym sumiebiem (1) Korzystałam z usług nie raz. Bardzo profesjonalna obsługa Carol89 Pełny profesjonalizm (1) Każdy wymagający miłośnik 4 kółek napewno będzie zadowolony . Gorąco polecam ! Łukasz Niesamowity produkt, nowość na Polskim rynku. (1) Świetna ekipa, budują niesamowite przyczepy. Czyżby to nowa epoka przyczep... TinyFan