Power OK (1) Zdecydowanie polecam zakład . Jako jedni potrafili zestroić Nissana GTR .... John Jaroszewicz Polecam (1) Profesjonalna i miła obsługa. Na pewno skorzystam ponownie. Magda Odradzam , serwis klimatyzacji w cenie 330 zł . (2) Przez telefon była uzgodniona cena 90 złotych , po wprowadzeniu czynnika i... Klima
spawanie plastikowej klamry zatrzaskowej do plecaka (1) Bardzo uprzejma i profesjonalna obsługa. Fachowiec w parę minut naprawił mi... Jolanta Polecam. (1) Witam. Chciałbym polecić warsztat i osoby tam pracujące. Pełen profesjonalizm... Mariusz Miła obsługa (1) Witam. Przyjechałam bo pod domem i najbliżej. I tu zaskoczenie z... Pink Polecam (1) Bardzo miła obsługa szybko i dokładnie (dokrecają koła ręcznie) dzięki... M3 Polecam! (1) Trafna diagnoza, szybka naprawa, a to wszystko w rozsadnej cenie. Pani Moduł tłoczący (1) Moduł tłoczący przyszedł do mnie w bardzo szybkim czasie, jestem zadowolony,... Klient Polecam (1) Serwis rzetelny i konkretny, ceny przystępne, dobry kontakt. Korzystałem... Audi A3 Swietna firma (1) Jeżeli chodzi o jakość usług to stoja na naprawdę wysokim poziomie. Polecam... Gracek Super temat :) (1) Polecam w 100% cena i usłga na wysokim poziomie oraz płatnosc kartą na... Olek Monika (1) Tydzień temu korzystałam z usługi mobilnej jestem zachwycona. Polecam Monika Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Ania Nie polecam (1) Podłączenie pod komputer 100 zł i na dodatek zła diagnoza ! Problem był z... Michał Pogorszyło się (1) Obsługa znacznie się pogorszyła,co za tym idzie jakość napraw również.... Wujek Mirek Super Warsztat (1) Chciałem polecić ten warsztat super obsługa i super fachowość mechaników.... Ford Focus mk1 Pełen profesjonalizm + terminowość (1) Całość usługi wyceniona na maila, świetny kontakt z obsługą. Drobne rzeczy... Kamil Polecam (1) Dobra obsługa i fachowe podejście ceny przestepne powiem krótko jestem... Arturbartek Auto Land Gdynia Wielkopolska (1) Ogólnie obsługa spoko , był b.duży ruch więc musiałem chwilkę poczekać jednak... Bartosz B