Subiektywna opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z przeglądu auta! Serwis jest PROFESJONALNY! Mogłoby... Klient Klimatronik - silniczek nastawczy v71 (1) Bardzo mily kontakt z panem spod numeru telefonu 609-130-133 Dobre ceny i... Michał Serwis przed majówką (1) oddałem do przeglądu przed majówką, zrobili mi klimę bo nie było czynnika i... Jan Krzysztof
Polecam! (1) Organizowałam wieczór panieński, gdzie limuzyna była atrakcją wieczoru i tak... Beata POLECAM (1) Polecam ten serwis - szybko, sprawnie i bez problemów. Oponki następnego dnia... Mateusz Polecam! (1) Korzystałam z usług wielu warsztatów i nareszcie trafiłam na kompetentnych... Nissan Chabrowski - opinia (1) Mam zamontowaną instalacje LPG firmy Landi renzo w VW Golfie Plusie z... Chabrowski suuuuuuuuper serwis (1) Jak najbardziej polecam kupno opon w tym serwisie! Optymalna cena, zmiana... Katarzyna Mazda CX7 FSI 2,3turbo 2007r (1) Auto jak w opisie, szukałem wykonawcy instalacji do tego pojazdu, nie było... Marcin Profesjonaliści!!! (2) oddałam samochód do lakierowania 10 elementów (zarysowania na lakierze przez... klaudia auto-gaz super (1) W moim starym 20letnim Espace Renault ustawiono mi tak gaz że auto odżyło i... M Super wypożyczalnia (1) Nowe samochody, miła obsuga i przystępna cena. Izabela zadowolony 100 PROCENT (1) Jadąc do pracy zajechałem do firmy Dakar7 moim już wiekowym autem. Gdy... Maciek Chcę kupić motocykl w Bikemaster Honda transalp 2003r (1) Witam czytam różne opinie o sprzedawcy może ktoś pomoże w s prawie... Kamil Olsztyn Naprawiałam klimatyzację i wymiana klocków hamulcowych (1) Ja nie zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, mi naprawiał Pan klimatyzację i... mika szybko i konkretnie (1) padlo auto, nie dzialal zaplon, samochod zupelnie unieruchomiony. mimo ze... Adam Polecam ten serwis (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Auto Service. Pracownicy są bardzo... Marcin Janusz - opinia (1) Jestem raczej nieufny, jeżeli chodzi o opinie na forach internetowych. Tak... Janusz Nie polecam (1) Do tej pory korzystałem z usług firmy Lincer, ale że mnie trochę wkurzyli to... Gdynianin bardzo slabo. (1) Moim zdaniem pracuje tam grupa przypadkowych kompletnie osob, ktore nawet nie... zawiedziony