Polecam (1) Miałem uszkodzoną jedną oponę w samochodzie, dzięki pomocy pana Szefki szybko... Piotr seat leon 1.8 t (1) Super extra. Niedrogo szybko bezproblemowo kulturalnie ladnie dzialajaco.... gibki LINKA SPRZĘGŁA (1) W styczniu tego roku wymieniałem w tym warsztacie linkę sprzęgła. Pech... Baciarus
Warsztat, bardzo nie profesjonalne podejście do klienta. Odradzam (2) Jako sklep z częściami to pierwsza klasa, znają się na rzeczy, doradzą,... Tomasz zdecydowanie odradzam (2) po kupnie auta subaru u dealera Zdanowicz i korzystaniu zarówno z serwisu jak... Bronowicki Profesjonalizm w diagnozowaniu usterki oraz jej usunięciu. (2) Naprawa dotyczy samochodu marki VW PASSAT (grudzień 2003) 1,9 TDI 130PS.... Artur Niestety warsztat się zepsuł . (1) Oddawałem tam 2 ople do naprawy od około 2-3 lat nigdy nie miałem zastrzeżeń,... Jacek.K Zawiodłem się... (1) Na co dzień myję auto samodzielnie na myjni bezdotykowej. Tym razem oddałem... Jacek godny polecenia (1) kupilem z tego autohandlu juz 2 auto(dla siebie i dla zony) i jestem bardzo... Andrzej serwisowanie (1) rewelacyjna obsluga,szybko i tanio :) monika PAPRAKI JAKICH MAŁO !! (2) PO RAZ KOLEJNY AUTO ZOSTAŁO ŹLE POLAKIEROWANE. KOLOR SIĘ RÓŻNIŁ I MIAŁ JAKIEŚ... KASIA niespotykany sklep (1) Trafilam na swietny sklep.Szukałam zarowki reflektora do mojej meganki w... Patrycja Liliana - opinia (1) Również polecam ANGLASS.Szybko ,miło,tanio,kompetentnie. Liliana Serdecznie polecam (1) Korzystałem kilka już razy z usług pana Mówińskiego jestem bardzo zaqdowolony... Rafał Toyota - opinia (1) W firmie dobrano mi nowe opony letnie za przyzwoitą cenę ale w dobrej... Toyota Polecam (1) Polecam wszystkim użytkownikom samochodów.Obsługa miła ,rzetelna i... Bogdan pierwsza i ostatnia wizyta (1) Właściciel nie ma pojęcia o budowie samochodu, ceny części na miejscu droższe... oliwek profesjonalizm (1) Polecam, fachowa diagnoza, obszerna informacja przed podjęciem naprawy, stały... Paweł 100% godne polecenia. dlaczego? (1) Kontakt z myjnia mialem 2 razy. Pierwszy z polecenia od znajomego przy dobrym... Krzysztof diesel kompleks (2) To chyba jedyny zakład diesla w trójmieście świadczący kompleksową obsługę... leszek