Wszystko ok i nie ma się do czego przyczepić:) (1) Bardzo pozytywne wrażenia. Samochód czysty, zatankowany, sprawny i... radek Profesjonalna obsługa. (1) Polecam serdecznie, Panowie znają sie na rzeczy. Robiłem i lakierke i sprawy... A.P Jechac Czy Nie Jechac ... ?! (2) z Tego co widze jest wiecej opini pozytywnych niz negatywnych z czego ciężko... TAK czy NIE ?!
Polecam (1) Korzystałam dwa razy z wymiany opon , oba autka obsłużone szybko i... Aleksandra Przegląd Avensis 2,4 (1) Nie rozpisując się uważam że obsługa fachowa rzetelna i na bardzo wysokim... GOŚĆ :) (1) wszystko super!!! polecam, mam bmw i peugota Kaja Super stacja! (1) Bardzo polecam wszystkim zatankowanie na tej stacji. Miła obsługa, czysto i... Prf Usługa blacharsko-Lakiernicza (2) Naprawiany oraz lakierowany zderzak. Polecam wszystkim, fachowa obsługa,... Paweł Właściciele to profesjonaliści i pasjonaci (1) Usluga wyprostowania i pomalowania progu została wykanana idealnie. W... Roman xyz - opinia (2) miła obsługa dziewczyn które prowadzą samochody podstawiane na czas czyste... xyz Miła i rzetelna obsługa (1) Bardzo miły Pan Wojtek, zna się na rzeczy, szybko zmienił mi opony, doradził... Maras Rewelacja (1) Rewelacja! Samochód od nowości nie miał pranych tapicerek w środku, teraz... esio POLECAM!!!! (1) POLECAM w 100%, profesjonalnie, miło i szybko jak na tyle pracy. Montowałem... stanik83 POLECAM! (1) Zdecydowanie polecam-trafna diagnoza, szybka naprawa, przystępna cena, miły i... Sylwia Solidna usługa za przystępną cenę (1) W firmie zakładałem instalację LPG. Wybrałem zakład po szczegółowej analizie... Marcin Matyszkiewicz nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam, wiele ukrytych wad, kosztowna naparwa silnika... Karolina piora do szarana (1) Sluchajcie extra sklep!!!!!Moj maz szukal pior do naszego szarana tydzien i w... Natalia Polecam (1) Po zakupie auta w ramach gwarancji parę razy byłem. Wszystko sprawdzone jak... MM Polecam salon (1) Finalnie kupiłem w salonie auto. Sprzedawca pełen profesjonalizm. Oprócz... MM Polecamy ! (1) Potwierdzamy opinie innych. Byla to nasza pierwsza wizyta w serwisie. Bylismy... Yaris