Nie polecam - sprzedaż części samochodowych (2) Nie polecam z korzystania z usług sklepu z używanymi częściami samochodowymi... klient Fachowa i bardzo dobra obsługa (1) W kwietniu oddałam auto do serwisu Opla w Gdyni. Jako klientka jestem bardzo... Halina w końcu porządny serwis Renault !!! (5) Naprawdę polecam wszystkim użytkownikom Meganek i nie tylko :) Szybko,... Grzegor
Fachowe napełnianie i ozonowanie w przystępnej cenie (1) Mimo, że warsztat niewinnie wygląda to: - profesjonalne podejście do klienta,... Adam Jak najbardziej polecam !!! (1) bardzo sprawna i szybka wymiana,miła obsługa,pełen profesjonalizm, polecam tą... Paweł Najlepsi !!!! (1) Myjnia spełnia oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Auto... New Beetle Myjnia na wysokim poziomie. (1) Chciałem odświeżyć auto przed sprzedażą, żeby wstydu nie było przed... Adam tragiczna obsługa (2) Beznadziejna obsługa stacji. Często tankuje tam gaz i czekam aż ktoś wyjdzie... Den Pełen profesjonalizm (2) Firmę tą znalazłem dzięki temu portalowi, uwagę przykuły bardzo wysokie oceny... Michał NIE POLECAM !!! (1) Do ostatniej wymiany byłem stałym klientem, lecz po wymianie zaczęło coś... były klient Profesjonalizm (1) Jeśli ktoś świadomy widział prace innych Speców z branży, niech zobaczy jak... klipstron Polecam (1) Panowie Barabasz są: kompetentni fachowi zaangażowani pomocni robią co do... zadowolony peugeot 307 Polerowanie - Super! (1) Bardzo dobrze wykonane polerowanie auta i czyszczenie. Profesjonalne... Hubert Super warsztat !!!! (1) Wspaniała, rzetelna obsługa o wysokiej kulturze osobistej; naprawa wykonana... Barbara Fenomenalnie zdolny FACHOWIEC (1) Witam serdecznie. Korzystam z usług Pana Sławka po raz drugi , jakość... Figar77 Polecam gorąco !!! (1) Przemiła obsługa. Krótki termin realizacji - dostosowany do klienta.... Monika Polecam (1) Montowałem autoalarm w Golfie 4 z 2000 r. Dodatkowo dodali gratis odcięcie... Łukasz Fachowo i uczciwie-polecam (1) Trafiłem do "Auto Kosik" pierwszy raz z polecenia kolegi, i jestem bardzo... Mario Polecam!!! (1) Byłam mile zaskoczona po odbiorze mojego autka z tej myjni jak by mu kilka... Dorota Nie jestem w pełni zadowolony (2) Mam Vovlvo V50. Okazało się że padła stacyjka. Dzień wcześniej zadzwoniłem do... Łukasz