dobra maszynka do zarabiania pieniedzy dla wlasciciela (5) Nie mialem wczesniej zadnych doswiadczen z uslugami Auto-Master, ale poniewaz... bpuch Polecam chłopaków! (1) Chłopaki ściągają moto z Włoch, sam sobie znalazłem ogłoszenie a oni tylko... Adrian oponeo (1) ZAMÓWILIŚMY OPONKI Z OPONEO GDZIE ANIKA JEST JEDNYM Z SERWISEM... apokalips1
OSTRZEGAM!!!!!!!!!! (1) ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.PARTACZ NIE ZNAJACZY SIE NA NICZYM.BRAK MI SLOW NA... Katarzyna odradzam! (4) Moje auto trafiło do nieszczęsnego Auto - Alp na początku lutego, po... ktm Jestem 100% na tak (1) Po prostu z****iście wszystko tak jak to powinno być wykonane, otwory po... Czarna Mulpa Jeżdżę spokojny, moje auto serwisuję w Auto Gaz Elektronika Stanisław Buczak (1) Zacząłem moją przygodę z warsztatem od "zagazowania" Opla Astry ( nie... Krzysztof Polecam! (2) Mimo, ze przyjechałam z innym problemem niż lakierniczy i bez męskiej obstawy... Magda Polecam (1) Nie jestem specem od motorów, jestem początkującym bikerem (2 sezon).... ewerte alarm (1) juz drugi samochod zabezpieczylem w tym warsztacie ,bardzo prefosialne... marcin Pełen profesjonalizm - polecam (1) Przegląd odbył się szybko i sprawnie. Profesjonalna obsługa zajęła się... damdun SKODA OKTAVIA (1) Chciałbym podziękować za super naprawione autko. Lakier dobrany super.... Skoda Bardzo dobry sklep (1) Serdecznie polecam. Jak czegoś nie mają to w szybkim tempie sprowadzą, bardzo... Pela Robert od szerokich stalówek :) - opinia (1) Generalnie to szybko, sprawnie i miło. Wszyscy pracownicy kontaktowi i z... Robert od szerokich stalówek :) Usługa pozostawia wiele do życzenia (1) Najpierw plusy: 1. Tapicerka została wyprana bardzo ładnie. 2. Usługa... Sunlight Zdecydowanie polecam (1) Kierowany pozytywnymi opiniami, pojechałem tam z nowo zakupioną Laguną 2 do... Paweł Niespodziewana uczciwość (2) Zleciłem wymianę klocków hamulcowych i tarcz w w/w firmie-->ponieważ taką... golf IV zachwycona (1) REWELACYJNA jakość obsługi! Naprawiałam szkode bezgotowkowo. Wszystko odbyło... Jadźka profesjonalna obsługa (1) bardzo miła osługa , przestępne ceny , duży wybór opon Krystyna wszystko ok (1) Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo fajna chemia, samochód domyty i... Wiesław