WYMIANA OPON (1) SUPER WARSZTAT. KRÓTKI CZAS WYMIANY. CZAS NA WYMIANE SPĘDZIŁEM W BIURZE, A... OPEL masakra (1) jak najdalej od tego warszatu!!! doraźna naprawa, którą trzeba poprawiać w... wściekły Klient Są naprawdę niesamowici (1) Miałam stłuczkę samochodową oddałam auto Panu Patrykowi 2 tygodnie temu dałam... Joanna
Kultura i preofesjonalizm. (1) Ponownie skorzystałem z usługi serwisowej w tej stacji. Tym razem wymieniony... Jan Tarka Gorąco polecam (1) Fachowo szybko i profesjonalnie . Przede wszystkim Tanio !!! Michał Zdecydowane NIE! (2) Myłem w styczniu u Panstwa auto, i niestety negatyw, pracownik jakajacy sie... Mariusz N s i (1) bardzo wporzadku chlopaki, ten pan co tu krytykuje chlopakow z warsztatu to... bufff .. (1) Witam wszystkim Byłem w tej firmie w Gdyni na ul. Hutniczej 8 koło Makro... klient Wysoki poziom od dawna... (1) Wymiana opon w tym serwisie jest godna polecenia. Sam serwis niepozorny,... mr Warsztat jak najbardziej godny polecenia - profesjonalnie i uczciwie (1) Jak najbardziej polecam ten warsztat. Najważniejsze co mogę powiedzieć w... A.K. Pozytywne zaskoczenie (1) Jest to początek mojej przygody motocyklowej i od razu z polecenia trafiłem... Rafał Kurt pełna profeska (2) Wypożyczałem merca cls, autko wyczyszczone, podstawione we wskazane miejsce,... marko super serwis lakierniczy (2) ostatnio skorzystałem z serwisu blacharsko lakierniczego przy okazji szkody... zadowolony klient Godny polecenia fachowiec (1) Mieliśmy kolizję w lutym i Pan Roman pomógł nam nie tylko z naprawą auta ale... Olaa Nareszcie cicha madzia (1) Pełen profesjonalizm. Są to fachowcy którzy znają się na mechanice jak mało... Robert-Mazda Xedos 6 Nie tankowac GAZU (2) Zatankowałem około 2 litry więcej niż zwykle - czyli tyle ile wynosi... 5mek drodzy i niemili, może dla kierowców tirów ok (1) drodzy i niemili, może dla kierowców tirów ok R Profesjonalnie! (1) Polecam wszystkim wymagającym klientom. Jestem bardzo zadowolony z usługi.... Filip BMW POLECAM (1) Poprzedni mechanik w tym warsztacie faktycznie był porażką. Po sprostowaniu... Daniel1982 Fachowcy (1) Korzystam z serwisu Auto -Gumu od dawna, warsztat i obsługa na wysokim... Marek