super zakład (1) teraz dopiero mam wyważone koła , wcześniejszy zakład nie potrafił pożądnie... jaś Polecam wszsystkim, wulkanizacja rewelacja ! (1) Witam, byłem wczoraj w tym warsztacie na wulkanizacji, prostowanie 2x alufelg... Zadowolony rewela ! (1) pelna profeska ! amor cacy zrobiony przed umowionym terminem, w dobrej cenie,... forek 2.5 XT
PRANIE TAPICERKI PIERWSZA KLASA (1) ODDAŁEM AUTO RANO DO PRANIA A BYŁO NAPRAWDE PRZEZ MOJE MALUCHY ZAPUSZCZONE... WIS Super warsztat,fachowcy wiedzą co robią (1) Dopasowują instalacje LPG na potrzeby danego auta aby nie przepłacać z... Jacek Polecam (1) Pojechałem na wymianę tarcz, klocków i kół z zimowych na letnie. Przy okazji... Tomek Odpowiednia jakość usług (1) Pierwszy raz wymieniałem u nich opony. Usługa dobrze wykonana i w przystępnej... Mac Żenująca obsługa klienta ..... (2) Nie polecam tego komisu.Byłem zainteresowany autem a obsługujący nie dość że... D rewelacja (1) Dzisiaj byłem klientem tej firmy pierwszy raz. Przyjechałem z żoną dwoma... Leszek konserwacja podwozia (1) Mam zastrzeżenia co do konserwacji podwozia.... niedokładność! W miejscach... xSandra Nareszcie serwis z prawdziwego zdarzenia (1) Korzystałem z usług tej firmy w zeszłym tygodniu i powiem szczerze że byłem... Adam A jednak warto. (1) Mieszkam od niedawna w tej okolicy, spieszę się zawsze do roboty i auto z... Marek Z. nie polecam- skandaliczny poziom obsługi (1) Wykupiłam z groupon opcję 3. Przegląd Klimatyzacji z Uzupełnieniem Czynnika ,... klientka grouponu Polecam wszystkim! (2) Witam, oddałem do naprawy blacharskiej oraz lakierniczej auto marki Honda... Kuba Uwaga na PB95 (1) Uwaga na paliwo PB95. Wcześniej tankowałem regularnie na tej stacji i byłem... Autor Kasia - opinia (1) Polecam zdecydowanie wulkanizację u Pana Marka! Jestem bardzo zadowolona z... Kasia Naprawdę warto !!! (1) Auto komis polecili mi znajomi,wychwalali aż uwierzyć było trudno. Samochód... Magda Migdalska Szybko i profesjonalnie (1) Zdecydowanie polecam serwis Auto-Gum - profesjonalna, miła i szybka obsługa.... Jacek A ja polecam! (1) Od 3 lat bez problemow serwisuje tam auto. Polecam znajomym i rowniez sa... A. Pan Piotr zna się na rzeczy ! (1) W ostanich dniach byłem z moim Peugeotem 407 u kilku osób i nikt nie... mm