Doskonały (1) Zakład w którym potrafią naprawić to co się faktycznie zepsuło, podchodzą do... Piotr CIEKAWE CIEKAWE (2) ciekawe jak poprzednik pisal ten komentarz.. Byl na zakupach w bomi, a wie ze... Emdek naprawa zderzaka (1) Pierwszy raz korzystałem z usługi spawania plastiku. Jestem mile zaskoczony.... Arek
PRZEGLĄD TECHNICZNY (1) SZYBKO RZETELNIE I PAN KTÓRY CIERPLIWIE ODPOWIADAŁ NA KAŻDE WĄTPLIWOŚCI I... apokalips Wymiana opon (1) W Anro Trade w Chwaszczynie wymieniałem opony z zimowych na letnie-trwało to... Tomasz Tarnowski przyciemnienie szyb Renualt Laguna (1) skorzystałem z usługi przyciemniania tylnich szyb w Lagunie i jestem b... tomigeo Solidnie i uczciwie. Zdecydowanie polecam! (2) Warsztat wyszukałam na portalu trojmiasto.pl. Moją uwagę przykuło dużo... Marta :) (2) super obsługa Kaczorex Bohdan - opinia (1) Sprawnie , konkretnie i profesjonalnie. Bohdan Jak w ASO (1) Naprawiałem zawieszenie i hamulce w Megane II. Dostałem bardzo fachową... Szymon Polecam (1) Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, jakość usługi na wysokim poziomie.... j polecam (1) Nic dodać, nic ująć. Super fachowcy. Szybko potrafią zdiagnozować a co za tym... gosc Słabizna (1) Byłem tam dwa razy i więcej nie skorzystam. Kolejny raz moje auto było... Mariusz N. Godny polecenia (1) Jestem jak najbardziej zadowolony z usług Dakar7. Ten trójmiejski autohandel... Adi Polecam, (1) Szybko, tanio i solidnie Igor skp sosnowski (1) Na tą stację przyjeżdżam od paru lat,jestem bardzo zadowolony z obsługi i w... starywiarus Niezłe ceny (1) Nabyłem rękawice letnie ze skóry perforowanej. Rozmiarówka dobra, jakość... figaro VFR klient (1) Profesjonalnie ale trochę droga ,można się dogadać i zamontować zamienniki piotr karola - opinia (1) fachowa obsługa, niedrogo i rzetelnie.dobre doradztwo.wesoła atmosfera. polecam karola Patałachy!!!! (3) Jak można tak lakierować auto? błotnik maska zupełnie inny kolor!!! Dramat!!... znajoma