.. (1) Już po paru miesiącach od naprawy lakier ze zderzaka zaczął odchodzić... Jojo Zdecydowanie nie polecam (1) Przestrzegam przed korzystaniem z tego "serwisu". Zanim zostawi się samochód,... mmcx Jan Michałowski - opinia (1) Polecam.Obsługa warsztatowa znająca się na rzeczy.Naprawa wykonana szybko i... Jan Michałowski
Uczciwy warsztat (1) Jestem klientem od wielu lat, przyjeżdżałem do nich różnymi samochodami... Wacław Salamonowicz W pełni zadowolony (1) Serwisuję swoja Corollę od 7 lat i przez wszystkie lata byłem zadowolony po... Stefan Bardzo solidny warsztat (1) Jestem stałym klientem tego warsztatu. Praktycznie wszystkie naprawy związane... PawelK Super (1) Fajni pracownicy - naprawde z pasja w pracy zwłaszcza dosyć szczypły Pan .... Paulina Nie polecam - zawiodłem się (1) W zasadzie powinienem był się ewakuować już jak mi się specjalista władował w... Tomasz theeyedj@gmail.com - opinia (1) pierwszy i ostatni raz skorzystałem z usług tej wypożyczalni.. obsługa bardzo... theeyedj@gmail.com Rewelacja (1) Profesjonalnie , konkretnie, na czas i bez problemowo , auto czyste, nowe,... ramon Fachowo, szybko i uczciwie (1) Problem instalacji gazowej został należycie i profesjonalnie zdiagnozowany.... Piotr Samochodu użuwane (2) jedna kwestia , jest tam pan od samochodow uzywanych jakiś nazwisko na M ,... pa Nie polecam (1) Korzystalem z usług zakładu kilkakrotnie. Za każdym razem, gdy obsługiwał... Klient Dziekuję! (2) Cena, jakość, fajny kontakt, minimum formalności - polecam wszystkim! Andrey przecietnie (1) Nie wiem jaką chemia mają, ale nawet najlepsza nie ukrytej brudu. Auto... w Dokładnie sprawdzajcie auto przed i po myciu! (2) Byłem częstym klientem w tej myjni, co najmniej 2-3 razy w miesiącu. Pewnego... BMW DZIĘKUJĘ (1) Od kilku lat korzystam z usług i jestem bardzo zadowolona. ZAWSZE fachowo i... MERCEDES zawsze mozna na nich liczyć! (1) polecam ! dobrze,w przystepnych cenach i terminowo.Godzinowo bardzo elastyczni. Andrzej Specjaliści od zawieszenia (1) Polecam wszystkim mających problem z zawieszenim. Po zwiedzeniu 3... Dawid koschin - opinia (1) Polecam z calego serca uslugi u p Michala.Spec w kazdym calu. koschin