super!!! (1) Swietna firma, wstawili mi nowe głośniki i radio, wszystko trwało nie długo a... bartek ch bardzo pozytywna myjnia (2) tanio i dobrze robia, 50 za komplet z hydrowoskiem to nie jest tragedia... a... michu Podziękowanie (1) W moim pojeżdzie uległ uszkodzeniu komputer podczas oględzien pojazdu na... Bronisław Błański 72-525-7000
Profesjonalny i nie nachalny sklep. (1) Wymieniałem już 2 akumulatory i za każdym razem spotkałem się z fachowym... Emil Serdecznie polecam (1) Jedna z nielicznych firm w polsce, której pracownicy interesują się... Dariusz Kasiura PORAZKA (2) W wulkanizacji w powyzszym zakladzie bylem 3 razy, za 1 wyprostowali mi felge... WKURWI**Y Bardzo profesjonalnie i TANIO. Bez naciągania. (1) Wymieniałem szybę - znacznie taniej inż w bardzo popularnych sieciówkach. Do... Emil alarm (1) miałem problem żeby dobrze zabezpieczyć samochód w warsztacie zrobili mi to... piotr Perfekcja (1) Jestem stałym klientem myjni.Super obsluga, przystepne ceny i auto wyglada... Wiesław TOYOTA COROLLA E12 (2) Do serwisu trafiłem dzięki opiniom na portalu trómiasto.pl. Miałem do... Tomek Sylwek Zafira - opinia (1) Zwariował układ ABS w Zafirze B. Komputer pokazywał prawy przedni czujnik ,... Sylwek Zafira Pierwsza wizyta (1) Dziś byłem po raz pierwszy w tym warsztacie,a dowiedziałem się o nim od... RYSIEKK Uwaga na ceny!!!! (1) Uwaga na ceny przed pracą podał cenę 80 zł za robociznę, po pracy żądał 180zł Ryszard NIE MA SOBIE RÓWNYCH (1) Zdecydowanie polecam usługi tej firmy. Zawsze odbierają telefon, naprawy są... Jacek Polecam!!! (1) Godni polecenia, wypozyczam regularnie, auta sa zawsze czyste, zadbane i w... Karolina R Błedna diagnoza, ceny z kosmosu (5) Witam, Miałem problem z silnikiem, udałem się więc do ASO EURO-CAR. Najpierw... Rafal Pełen profesjonalizm!!! (1) Pełen profesjonalizm,super obsługa,przystępne ceny,doradztwo.Instalacja... Jacek Mikołajewski Zakup Saaba (1) Przeglądając ogłoszenia sprzedaży aut znalazłem godną zainteresowania ofertę... Wojtek z Gdyni weldertom - opinia (1) Witam byłem w tym warsztacie drugi raz no i jak zwykle nie da się nie być... weldertom Kanty w komisie (4) Kupiłem Mastera rok 2004 sprzedawca zaklinał się że auto jest w stanie super... Godzila