Nie jestem zadowolony (2) Byłem u Janisza z usterką po drobnej kolizji. Naprawa miała być bezgotówkowa,... Rafalq ... (1) Totalnie nie polecam! Panowie najpierw kilkakrotnie naciągneli moją matkę,... BARTOLINI BARTŁOMIEJ HERBU ZIELO Coś sie dzieje (1) Na sklepie pojawiła się nowa osoba (mam nadzieje ze ta osoba zajmie miejsce... Stanisław
żenada (3) ŻENUJĄCA OBSŁUGA POD ŻAGLAMI Podjechałem ,zatankować pod żaglami koło... Bert zdecydowanie odradzam korzystania z usług serwisu SEAT Kaszubowscy Gdańsk (2) Panowie z tego serwisu olewacko podchodzą zarówno do klienta jak i do swojej... agentka789 Najlepsze co mnie spotkało! (1) Firma jest rzetelna i bardzo przykładna do swojej pracy. Nawet malutkie... CudMalwina Miło,profesjonalnie i skutecznie!!! (1) Bardzo pozytywne wrażenie. Punktualnie pojawili się na miejscu, od razu... Daria Przegląd w serwisie (6) Jestem Bardzo zadowlona z ostatniego przeglądu jaki wynkonywałam w serwisie... Krystyna rewelacja! (1) Polecam wszystkim ktorzy maja problemy z autem, szkoda czasu na... Marzena Pierwsza klasa (1) Oprócz drobnych rzeczy, robiłem w tym warsztacie wymianę kompletu sprzęgła i... KB Słabo ! (1) Wybór aut duży, ale sprzedawcy to niby cwaniaki, którzy szukają frajerów ...... Pinky i Mózg Dobrze, ale cena.... (1) Powiem tak, jeśli ktoś nie liczy się z kosztami to polecam z czystym... Masterinho 1J4GL48K86W137920 (1) Przekręcony licznik. Wpiszcie w google nr nadwozia auta, które sprzedają -->... audi100 Gorąco POLECAM! (2) O zakładzie dowiedziałem się z portalu trojmiasto.pl, duża ilość pozytywnych... Przemek, srebrny 607 Drożyzna - omijać szerokim ... (1) Wymiana termostatu w Golfie IV 1.9SDI - 150 PLN - tyle sobie zażyczyli w... fotomoto Diagnoza 100% trafna!!!!!!! (1) Witam. Znalazłem warsztat Godart na forum forda.Miałem problem z Mondeo MkIV... Jan Jaruszewski Pełen profesjonalizm (1) Już kilka razy korzystałem z usług tego warsztatu (wymiana sprzęgła, linek,... Krzysztof Opinia (3) Nie polecam tego warsztatu. Klient musi czekać na właściciela a jak się już... Piotr Miła obsługa to nie wszystko (1) Generalnie się zawiodłem , owszem w bezpośrednim kontakcie z ( chyba szefem... Jacek Firma godna polecenia! (1) Szybka i profesjonalna obsługa. Zero problemów. JK