FACHOWA OBSŁUGA ZA ODPOWIEDNIĄ CENĘ (1) Wczoraj korzystałem z serwisu i je4stem bardzo zadowolony, szybko sprawnie i... Maciek Zatankowałem ON (1) zatankowałem wczoraj na tej stacji mam problem z samochodem ledwie żyje i... Mateusz Serwis Haller Gdynia - naprawy gwarancyjne (1) W trakcie naprawy gwarancyjnej nie zostałem poinformowany o tym, iż usterka,... Kryspin
W KOŃCU PORZĄDNY WARSZTAT !!! (1) Mój Ford Mondeo miał problem z odpalaniem. W trzech wcześniejszych... zadowolony klient Polecam ! (1) Dawałem samochó do kilku warszatów i nikt nie potrafił usunąć usterki! Ten... Jan nie polecam (1) Bardzo niemiła obsługa - w tym serwisie panuje jakiś czaso-wstrzymywacz bo na... wojtek neogobius - opinia (2) Nie polecam!!! Ja miałam taką sytuację, że pani w recepcji nawet nie... neogobius Polecam (1) Z cala odpowiedzialnoscia polecam ten warsztat. Naprawde oplaca sie... Anna M polecam (1) Godny polecenia,przystępne ceny,dobra jakość usług togo solidny uczciwy warsztat za normalne pieniadze (1) witam korzystalem z warsztatu czwarty raz i musze powiedziec ze profesjonalna... jaro Samochody używane (1) Gorąco polecam ten komis ,obsługa przyjemna , nie natrętna i przyjemna.Będąc... sawir58 Przegląd przed sprzedażowy (1) byłem w dniu dzisiejszym w tym warsztacie, przyszły nabywca chciał kupić SAAB... saabers dobry serwis Land Roverów (2) Po zakupie mojego drugiego już LRa tym razem Discovery 3 udałem się do 4land... Tomasz T. Gdynia Chamstwo (...) (1) usługa wykonana byle jak a do tego podwórkowe pyskówki nieokrzesanego... cox Renault Megane (1) Zaryzykowałem czytając tylko opinie na forum. Żałuję, że wcześniej tam nie... Lesław Nowak Polecam (1) Samochód Citroen Xsara Picasso 1,6 16V. Instalacja BRC założona przy... Krzysiek T. Naprawdę super !!!!!!! (1) Trafiłem do "Reno-Art" z polecenia kolegi. Nie bardzo chciałem wierzyć w jego... Karol Super! Polecam (1) Każdy warsztat powinien tak dbać o klienta i o jakość swoich usług. Mechanik... Zadwolony Klient REWELACJA !!! (2) Obsługa bijąca entuzjazmem do każdego klienta. Pozytywna atmosfera, poczucie... Janko Niespotykanie wysoki poziom usług i znakomita relacja z klientem :) (1) Nosiłem się z zamiarem napisanie mojej opinii jakis czas temu, ale chcialem... Wojtek