Super- Polecam (3) Miałem problem z zamkiem centralnym w Renault Megane, znajomy polecił mi to... Megane Super lakiernik (1) Oddałam im moje autko z porysowanym błotnikiem i drzwiami.Najpierw pieknie... Zadowolona właścicielka Opla Obsługa beznadziejna (uczący się Pan w okularach przedstawiający sie jako Św. Mikołaj). (1) Po odstaniu 40 min. pod dystrybutorem z gazem, ze względu na awarię systemu w... Grzegorz i Milena
Super naprawde polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo dobra obsługa. Kompetentni ludzie tam pracują znający sie na tym co... Karol W. beznadzieja (1) Co z tego, że wybór duży, jak obsługa - paranoja! Przez telefon pan zajmujący... Paweł POLECAM (1) Jak najbardziej, sprzedawca równy gość, wszystko sprzawdził, wymienił aku,... Michał DZIĘKUJĘ !!! (1) Wielkie dzięki za POMOC w uzdrowieniu auta. Za cenowe pójście na rękę! Za... Paweł Taraszkiewicz Kompleksowa zabudowa (1) W lipcu powierzyłem instalatorom tej firmy moją Lagunę w celu wymiany... Remo Laguna I-30 (2) Witam, we wrześniu zakupiłem Hyundai-a IX-35 w salonie w Gdańsku przy ul.... R bb - opinia (1) Samochód został dokładnie wysprzątany, porządnie umyty i nawoskowany. Obsługa... bb Wszystko ok (1) Wymieniałam jakiś czas temu opony w tej firmie i jestem bardzo zadowolona.... Kasia Szybko, miło i konkretnie (1) Rano telefon i ustalenie godziny uslugi. Mile zaskoczenie, co do ceny za... klient osła komis ok auto jezdzi (1) komis ok auto jezdzi endriu GODNY POLECENIA!!! (1) Wymieniałam opony w Anice juz chyba ze 3x. Ostatnio byłam bardzo zadowolona!... Natalia Żenada (3) Niestety nie moge polecic tego warsztatu. Wzieli ode mnie auto do... Poszkodowany Partacze (2) Witam, byłem całkiem nie dawno na wymianie kół z zimowych na letnie. Niby... Młody polecam (1) Byłem na myjni fajna sprawna obsługa, polecam mycie z hydrowoskiem Tadek strzał w dziesiątke (1) Podziękowania dla pana diagnosty który znalazł co jest powodem stuków w moim... adam wymiana opon (2) Obsługa taka sobie może i szybka ale kosztem podrapanych felg (brak... Wojtek Diagnostyka i usunięcie błędów z głównego sterownika oraz zmiana mieszanki rizrychowej (1) Profesjonalnie,szybko,przystępne ceny i miło.Polecam!!! Jacek