Trafic - bez tajemnic (1) Jechałem mając choinkę kontrolek z serv na czele - dla innych złoty klient. W... Karol POLECAM (1) Montowali mi alarm, wszystko super, szybko, sprawnie i bez problemów.... Ola polecam - choć jestem kobietą ! (2) do tej pory miałam toyota hiace, nissan serena a obecnie toyota previa... kasiazgd
Pełen profesjonalizm (1) Świetna obsługa. Po dotarciu na miejsce, od razu zajęto się moim samochodem.... Piotr Szczerze polecam (1) Witam serdecznie - kilkakrotnie korzystałem z usług w/w warsztatu - ostatni... Michał zdecydowanie odradzam!! (1) nie bede opisywala bo nie chce tego wspominac bo szkoda nerwow..w kazdym... vw polo polecam wymiana pompy oleju w blb (1) chlopaki znaja sie na tym co robia zreanimowali moje blb chodzi jak zegarek... mariusz holland a4 b7 blb AUDI A-6 WYMIANA TAPICERKI NA SKÓRZANĄ. (1) PO WCZEŚNIEJSZYM UMÓWIENIU TELEFONICZNYM NA ZMIANĘ CZĘŚCIOWĄ TAPICERKI/ Z... ROB rak wiedzy i ignorncja (2) Nie bede sie rozwijal na temat mojego przypadku,powiem jedynie ze zostalem... krytyk zdecydowanie polecam (1) korzytsam z usług, i zwłaszcza od czasu, jak się połączyli z fotą to jakość... niger Wszystko tak jak trzeba. (2) Pana Wojtka i jego zakład polecam z czystym sumieniem, wszystko odbyło się... Fan Mitsubishi. Porażka (4) raz jak byłem na serwisie, to na silnikunapisali mi chu... ostatnio jak... Piotr Gdańsk Rewelacja POLECAM!!!! (1) Napiszę to co myślę bo naprawdę warto reklamować takie firmy a mało ich w... Krzysztof Wymiana zawieszenia (1) Witam, zgadzam się z poprzednikami,że dział mechaniki to omijać WIELKIM... Anim 100% SATYSFAKCJI Z NAPRAWY. (1) Świetny i fachowy personel. Dobrze wyposażony warsztat. Nie raz u nich... Piotr Polecam! VW Caravella (1) Firma godna polecenia. Miła i elastyczna obsługa, samochody zadbane i w... Kasia faktury (1) Niestety jest ogromny problem z wystawieniem faktury , mimo obecnosci... lekarz Michał - opinia (1) pożyczylismy busa w sierpniu na 2 tygodnie, auto... Michał Porażka (1) Nie dosyć że czekałem 3.5 godziny na pomoc to wszystko robili z łachą .Rok... Sławek Jedni dostępni (1) Witam , polecam gorąco jedyna pomoc dostępna w wigilię . Wracałem z żoną z... Jarek