POLECAM (1) POLECAM TANIO SZYBKO PORZĄDNIE Szymon Fajny sklep (1) Fajny sklep. Dużo towaru. Miła i cierpliwa obsługa. No i tanio, a to ważne. ja MASAKRA! (1) zero kompetencji i brak fachowości- nikt nie rozumiał o czym mówię, czesci w... Baartłomiej K.
ania - opinia (1) witam, mój przykład jest ewidentny, na prawdę coś jest nie tak z tym... ania Pozytyw (1) Polecam. Przede wszystkim za zdrowe podejście do klienta. Ania Pozytywnie. Bardzo pozytywnie. (1) Szybka naprawa. Cena - bardzo pozytywne zaskoczenie. Obsługa - czego chcieć... B.T. Przystępne ceny szybko i sprawnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Korzystam z tej myjni już koło roku dlatego wyrobiłem sobie zdanie na temat... tomasz Uwaga na te myjnię!!! (1) Mieszkam na Płycie i od początku istnienia tej myjni jeździłem do niej.... Rafał pomógł i nie chciał pieniędzy (1) Miałam duży problem z instalacją dt gaz ponieważ nikt nie chce tego... Magda BARDZO POLECAM (1) Pierwszy raz spotkałem takie profesjonalne podejscie do Klienta jak i do... Aleksandra i Paweł Rewelacja!! (1) Korzystałem z usług firmy Auto Tex porzy okazji mojego zeszłorocznego wyjazdu... Ronald Super !!!! (1) Korzystałem z usług tej firmy podczas mojego pobytu w trojmieście w sprawach... WojteG I tak powinno być w każdym warsztacie !! (1) Szybko, sprawnie, niedrogo, w celu nie ubrudzenia samochodu oraz tapicerki... Romek77 NIE ZGADZAM SIĘ Z INNYMI OPINIAMI (1) Nie wiem, o co chodzi innym opiniującym - pewnie to jakieś jednostkowe... Andrzej bardzo polecam (1) Jako kobieta, mało znająca się na naprawie auta - mam do nich pełne zaufanie.... Justyna Bardzo dobry warsztat (1) Jak dla mnie warsztat jest świetny. Obsługa jest bardzo fajna i co... bb Fachowość i kompetencja, (1) Serwis zdecydowanie godny polecenia. Mechanicy dobrze znają się na... Piotr nieźle :) (3) w ostatnim czasie byłam w kilku warsztatach, ale z tych wszystkich kilku ten... Garcija Ludzie trzymajcie się z dala od tego warszatatu (1) Krzysiek robił mi kiedyś sprzęgło to przy okazji drzwi mi rozwlili.dno nie... Artur NIE POLECAM ! (2) Jakość obsługi na bardzo niskim poziomie. Obsługa mało kompetentna i... Filip