nieduzy,ale ciekawy komis z autami z niemiec (1) kupione auto po sprawdzeniu u mojego meczanika zgodne z opisem i zapewnieniem... marek Dziwne praktyki (2) Z jednej strony sprzęty mają często książkę serwisową a więc i weryfikację... Boogee Najlepsza firma montujaca Audio (1) Jako jedna z bardzo niewielu firm zajmuję się tylko i wyłącznie car-audio.!!!... Czarny
Wyniana linki hamulca ręcznego + wymiana świec żarowych (1) Polecam Michu Profesjonalista w każdym wymiarze. (1) Szybko i bez wyjmowania szyb. Polecam wszystkim, którzy chcą wyróżnić swoje... Michał Super, ale czegoś zabrakło... (1) Zacznę może od tego, że gdyby oferta była taka jak obsługa to pewnie byśmy... Klient M Miłe zaskoczenie (1) Szukając akumulatora na Allegro, znalazłem właśnie oceniany przeze mnie... Mirosław W. 100% satysfakcji (2) posiadam 2 letnia skode fabie. serwisuje ja u Plichty.mialem wypadek i... wladyslaw Profesjonalne podejście do klienta (2) Wypożyczyliśmy z mężem samochód dostawczy do przeprowadzki. Jesteśmy bardzo... Magdalena polecam (1) firma taka sobie, ale ratuje ją ekipa składająca meble. polecam. w sumie... tomek plata Najlepszy warsztat w Trójmieście!!! (1) Korzystałem z ich usług kilkakrotnie i za każdym razem ten sam efekt - pełen... Marcin Brak kompetencji, umiejętności oraz bardzo wygodniccy! (2) Zaznaczyłem, iż korzystałem kilkukrotnie,jednak były to tylko próby z racji... blastsky andrzej - opinia (1) Fachowo wykonana robota, dobre podejście do klienta, widac że chłopakom... andrzej Pełen profesionalizm i przesympatyczna Pani (2) Usługa wymiany szyby przebiegła błyskawicznie, od momentu zadzwonienia do... Ania Najlepszy i najuczciwszy warsztat w trójmieście (1) Rzetelnie, UCZCIWIE, za relatywnie niższe pieniądze niż u okolicznej... P11 Fatalna obsluga klienta (1) miałam problem dziś, bo zaczeła mi ciec benzyna jak tylko wyjęłam rączkę.... Anna Super Warsztat (1) macie w trójmiwscie szczęśce ze macie taki warsztat. jestem z warszawy i... Andrzej Duda POLECAM (1) Usluga,przekladka opon z wywazeniem, wykonana profesjonalnie, dokladnie w... michal bardzo dobra myjnia!!! (2) skorzystałem z usług tej myjni ostatnio i jestem bardzo zadowolny, mój... ja Profesjonalnie i przyjemnie (1) Pełen profesjonalizm.Polecam i pozdrawiam! michu